nhlblr Benim de son 102💙 vajina da yürürken ve uykuda dönerken Ağrı oluyor doktor magnezyum eksikliği olabilir günde ikiye çıkaralım dedi. Doğuma hazırlarmış kendini ondan dedi. Onun dışında bi ağrım Yok çok şükür 🙏🏻 He birde biraz fazla kilo aldım ama yemesem de dikkat etsemde alıyorum bu aralar😭 son bir aydır annem yanımdaydı çok dikkat edemedim ve biraz fazla aldım. Yarın annem gidiyor ben de biraz daha dikkat edeceğim inşallah bakalım düzene girecek mi
Meldadlk nhlblr sağlıklı proteinli ve gereklileri yiyelim cnm bu son 3 ay az ama sağlıklı kiloyla daha rahat doğurruz🙏🏼
Ayazayaz nhlblr aaaa bende 24+4 günlüğüm benimde aynı rahatsızlığım var inşallah magnezyumdur ya ben korktum 2 gündür erken Doğum belirtisidir falan die 🙈
Ayazayaz Meldadlk aslında dediklerini yapıyorum sıkıntıda görmüyordum normaldir hamileliktir diodum ama erken Doğum riski olabilir falan dediler bende ondan kötü oldum Sen kaç kilo aldın ?
Meldadlk Ayazayaz canm ben 26. Haftalığım 4 kg aldım doktorun hep söylediği çok alma lafı beni endişelendiriyo bu haftadan sonra hızlı büyüceği için jet hızıyla alcam ama sanırım😅
nhlblr Ayazayaz bende burda öyle postlar okudum o yüzden özellikle gittim doktora canım. Ama doktor rahim kendini hazırlıyor dedi çok şükür
Ayazayaz Meldadlk evet hızlı alınıyor bende 24+4 günlüğüm henüz 2,5 kg aldım bu 2.5 u 2 haftada aldım ama 🙈🙈🙈😂
Yasemincifci Meldadlk son 99 benim bi sıkıntım yok şükğr kendimi yormadığım sürece griptim gribinde geçti şükür❤️