mucizebebegimmm Arkadaşlar doğum paketi aldık. İçinde oda süsleme, 30 adet fotoğraf çekimi vs var. Doğum yaptıysanız ya da yapacaksanız odaları nasıl? Yanınızda kaç kişi kalabiliyor? Doktorunuz kim? Oda süslemesi ve foto çekimi güzel mi? Bilgilendirir misiniz lütfen ????
mucizebebegimmm mucizebebegimmm Gaziantep Liv hospital de kendiniz olmasada yakınınız falan doğum yaptıysa duyduysanız bilgilendirirseniz çok sevinirim 🥰 Sezeryan doğumda yanımızda 2 kişi kalabiliyor mu? Bunuda merak ediyorum.
Senabozdemir mucizebebegimmm Antep’te degıl ama Samsun Liv de normal doğum yapmıştım eşim çocuğum annem babam kalmıştı yanımda bır problem olmamıştı
Minasuu22 mucizebebegimmm 2022 Ağustos da Gaziantep liv Hatice Şahin bıkmaz hocamla bir sezeryan doğum serüvenimiz olmuştu herşeyden çok ama çok memnundum fakat fotoğraf çekimi çok profesyonel değildi benim doğum yaptığım zamanlarda onun dışında her detayı çok güzel ve özeldi sezeryanda 2 kişi kalmıştı yanımda eğer düşünürseniz sizinde memnun kalacağınızı umuyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🫠
Hande_tn mucizebebegimmm bende paket aldım Samsun’daki lividen ama henüz doğurmadım ayrıca foto ve süslemeden bahsetmediler hiç
mucizebebegimmm mrp2023 teşekkürlerrrr ☺️ yani doğum paketi aldık aylar önce ama hiç o zaman bi fotoğraf sormamışım bir şey dememişim 😂 şu şu var dediler tamam deyip aldık paketi 😂 şimdi merak etmeye başladım
mrp2023 mucizebebegimmm doğum paketinde olması güzel ama, benim tss var paket almadım, sadece fotoğrafçı ve organizasyon hastanenin anlaşmalı olduğu yer, 16500₺
mucizebebegimmm mrp2023 ya ben doğum paketinde olmasa açıkçası bunları düşünmüyordum. Pakette oluncada merak ettim.
Kalbim_ Ben şuan için ncr ye gidiyorum 27 haftalıgiz bakalım hayırlısı Liv hakkında hiç bir fikrim yok biraz daha pahalı olması dışında 🤭
mucizebebegimmm Kalbim_ gerçekten pahalı bi hastane. Özellikle tahlilleri çok pahalı. O yüzden doğum paketi aldım doktorumu değiştirme şansım yoktu 🥲🥰
mucizebebegimmm Hande_tn Antep live gidiyoruz bizde. Doğum paketinde hatta broşürde de yazıyor bunlar. Küçük broşürü bulursam sizinle paylaşırım fotoğrafını.
mucizebebegimmm Senabozdemir iyi bari çok sevindim. Çünkü Maraş’tan gideceğiz Antep live doğuma. Yanımda annem kalacak ama ben eşimde kalsın istiyorum. Sanırım özeller zaten pek bir şey demiyor ama yinede bi korkmadım değil izin vermezlerse diye
Runyaaa mucizebebegimmm her türlü dogum parasına dahil süsleme zaten hazır olarak duruyor fotoda hazır olunca gelip çekiyorlar uzun uzun
Kalbim_ mucizebebegimmm paketin içinde neler mevcut ve nakadara aldınız acaba birde kaç haftalıkken aldınız 😊
gsmze Gaziantep Liv de doğum paketini ne kadara aldınız acaba ve doktorunuz kim? Ben de 6+2 deyim Gaziantepteyim doktor ve hastane arayışindayim
mucizebebegimmm gsmze doktorum Ali Ovayolu, haziran ayında 4 muayenelik 58 bin, 6 muayenelik 65 bin, 10 muayenelik 73 bin demişlerdi. Biz 26. Haftada aldık 4 muayenelik aldık. Sadece doğumda 48-50 bin demişlerdi.
mucizebebegimmm Mucizemibekliyorum25 bana kurban sonrası fiyat güncellenecek demişlerdi 4 muayenelik paketi 58 bine aldık
mucizebebegimmm Senabozdemir aynen cuma günü muayene var o gün doğum için gün alırsak bi soracağım hatta boş oda varsa bakmak isteyeceğim.
mucizebebegimmm Minasuu22 fotoğraf çekimini sadece bebeğe mi yapıyorlar? Yoksa anne-baba-Bebek birlikte çekiyorlar mı? Bide fotoğraf çekimi sadece doğum anında mı yapılıyor yoksa sonrasında odada çekim oluyor mu? Son olarak oda süslemesi nasıldı bunuda merak ediyorum 🥹 Çok sordum kusura bakmayın ama merak işte, yaşayandan duymak daha gerçek oluyor çünkü 😂
GmtpeeN mucizebebegimmm bu doğum paketi nasil oluyo acaba saglik sigortasimi yoksa hastanenin sunduğu biseymi bende 25 hftaligim saglik sigortasına doğum paketi ekletmek istedim olmuyo dediler extra hamile saglik sigortası yaparsam doğum ücretini bile geciyo ay beni bu konuda bir aydinlatirmsiniz