hivda36 Kızlar Allah aşkına bir önerisi olan varmı hamile olmasam iğne vuruluyordum geçiyordu şimdi doktor hiç bir şey yapamayız diyor ben dayanamıyorum bu ağrıyaaaa😢😢😢
mrvsrcn Fly3636 doktora gitmeden bende sürmüştüm gidince sordum kantaron sürdüm bir sıkıntı olur mu diye önermiyorum dedi bilginiz olsun
Fly3636 hivda36 Ay bilmiyorum ki aktarlarda vardır belki .Ben annnemden aldım biri yapıp vermişti ona
ikincibahar_08 Ameliyatını olmuş biri olarak söylüyorum çekmeyen bilmez acısını Allah yardımcınız olsun hamilelikte ne yapılır bilmiyorum ben Ameliyat oldum oyle kurtuldum
hivda36 ikincibahar_08 Doğum eder etmez ilk işim bunlardan kurtulmak uyku girmiyor gözüme ağrıdan yanmadan ne yapacağım bilmiyorum
mrvsrcn hivda36 bana da doktor aynısını dedi verdiğim ilaçlar seni bi süreliğine rahatlatır ama doğum sonrası ameliyat olman gerekiyor dedi
ikincibahar_08 hivda36 ben 3 sene çektim ameliyattan ödüm kopuyordu doktorum ameliyattan sonra ilk tuvaletinde iyi ki olmuşum diyeceksin dedi aynende öyle oldu 1 ay icinde iyileştim
hivda36 ikincibahar_08 Bende kesinlikle olucam geçmiyor dünden beri belki uyuyup uyanırsam geçer dedim yok geçmiyor
mrvsrcn Fly3636 yok demedi sadece bitkisel şeyler önermiyoruz dddi çünkü onların dozunu ayarlamak gibi bi imkan olmadığı için sanırım