Busra1904 canım tabiki herkesin acı eşiği farklı oluyor doğum hikayesi farklı oluyor beni yanlış anlama ama sanki sen çok baskı altında kalmışsın çok olumsuz şey dinlemiş gibisin öncelikle bu ön yargını korkunu bir köşeye bırak hep sonrasını bebeğine kavuşmanı kokusunu içine çekmeyi düşün 🥰 bu çocuk bir şekilde çıkacak yani sen bunu dert etme olumsuz dusunme 🤭 benim ilk doğumum özelde olmustu hemşirenin de eli heralde hafifti benim çok ağrım olmadı takılırken ve saniyelik bişey yanma gibi olmuştu.Aneztezi sonrası benim için zor geçti ben gazimi hemen cikartamadim. Çıkartamadigim içinde devamlı hemşireler narkozu attım diye gelip gidiyorlardı gaz çıkarttın mi diye psikolojikmen daha kötü hissetmistim birde benim kızım emmedi onunla uğraşırken ben kendi agrimi dikisimi unutmak zorunda kaldım. Tabiki canım yandı oturup kalkarken çok zorlandım ama artık annelik duygusu yüklendi önce bebeğime bakmam lazım diye güç buldum bir sekilde. Sana tavsiyem çok olumsuz hikaye dinleme herkesin doğum hikayesi bam başka belki seninki su gibi geçecek önce strest yapma ki o kafayla narkoz alma daha stresli uyanirsn