Bir1kelebek Ya başım dönüyor biraz az önce başladı hamilelikte böyle ilk haftalarda baş dönmesi yaşayan oldumu hamile değilim ama böyle olmazdım ki niye böyleyim korkuyorum😣
Cicilininkini Bir1kelebek 4.hamileliğim 3ünde olmadı ama bunda benimde olmustu yemek yedik kalktım birden basım döndü sonra test yaptım hamileyim rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻 ♥️
Cicilininkini fatmayarar1 allah saglıkla hayırla kavusmayı nasip etsin cocukların kac yaslarında bu sekilde olunca cok zorlanıyor insan beni bu hamilelik yoruyor gibime geliyo da sendede öylemi acaba merak ettim hem evdekiler hem karnındaki insan zorlanıyor dmi
Bir1kelebek Daha adetime var 10 gün var ama aklıma başka bi şey gelmiyo kendim de böyle bi belirtide hiç aramam aramadım da of korkuyorum biraz panik bi insanım
fatmayarar1 Cicilininkini 1 numaram 13 yaşında 2 numaram 11 yaşında 3 numaram 1 yaşında yeri geliyor tabiki zorlanıyorum ama büyük çocuklarım yardımcı oluyorlar
demirrleydi_ Bir1kelebek 27 haftalık olduk hamileliğin başından beri var bende bu durum test falan yaptın mı
babymom2026 Bir1kelebek baş dönmesi göz kararması yaşayınca test yapmaya karar verdim yani oluyor evet
BDilannn Bir1kelebek bende yaşadım hatta yere düşüp burnumu komidine bile çarpmıstm her yerım kan olmustu cok normal
alc Bir1kelebek 11 haftayi devirmek üzereyim hala sarhoş gibi geziyorum. Günde en az 2 kez sağlam dönüyor dünyam 😂
Cicilininkini fatmayarar1 senin ilkler büyümüş ya aynen yardımcı da olurlar beim 1numara 6 2numara 5 3numara 1.5 şimdi 4.hamileyim ama ne kadar da olsa insanı zorluyor bu sürec allah yardımcın olsn
babymom2026 Bir1kelebek regle 3 gün kala öğrendim ben hamileliğimi yani çatlamadan sonra 12. gün öğrenmeden 1 2 gün önce başladı göz kararması baş dönmesi