Erham Kızlar 26 haftalık gebeyim ve bu akşam neredeyse evde yangın çıkarıyordum ufacık bir dalgınlıkla sizlere de ders olsun. Tv nin altında ufacık mumlar diziliydi bende yaktım süt kaynatıp bir film izleyecektim eşim de yoktu. Mutfaktan bir geldim tv de ses var görüntü yok meğer mumlar tv yi alttan eritmeye başlamış ve bazı kabloları yakmış eğer gelmesem belki tv yanıp tutuşacak ve ben o yangında evde kalacağım rabbim korusun. Ben o anda tv yi bozdum diye ağlamaya başladım sonradan düşündüm de çok büyük bir felaket atlattım farkına varmadan. Aman bu burada okuyan herkese örnek olsun mumları asla tv etrafında yakmayın
Srfn11 Erham ayyy cookgecmis olsun canimmmm 🙏🏻 Allah beterinden korusunnnn dikkatli olmak gerek bende gecen caydanligi unutmusum su bitmis yaniodu vala 🙄
Deletedmom525 Kötü bir durum olmuş ama komikte olmuş canım geçmiş olsun.tv altında mum yakılır mı hiç allasen 🙄😂
Erham Deletedmom525 ya ufacık mumlar zarar vereceğini düşünmedim işte bazen aklın durduğu anlar olabiliyor ve hepimizin buna benzer son dakika atlattiklari vardır bende herkese ders olsun diye yazdım
RumisAlgn Erham benimde tw min altında süs niyetine koydum mumlar var ama hiç yakmadım şükür Rabbim kimseye yaşatmasın😯