ikinci-bahar25 Asortikhanim bazen birşey olsa hamileyim diyorum benmkide diyor ki o ilk hamilelikte geçerli ikincide değil 😂😂 sanki ikincide doğurmuyoruz, anne olmuyoruz, hayatımız kaymıyor😅😅
Asortikhanim ikinci-bahar25 görende her ay hamile kalıyoruz da alışmışız sanır 😅😅😅 Benimkide bu günler biticek sen dur diyordu bugün 😂😂
mavi123_ ikinci-bahar25 beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor, çok alttan alır, günün her saatinde neşeli, küsmez, bana çok değer verir özellikle başkalarının yanında. Tabi bu iyi yönleri, kötü yönleri bundan fazla😉😅🧿
anneyim01 ikinci-bahar25 Herseyini ☺️🤲🏻 Dualrımın karşılığı O benim 🥰 Hamdolsun Allahıma Allahım Daim etsin Huzurnuzu Kızlar Siznde Kem Gözlerden Korusun Amin 🤲🏻🌷☺️
beyzanuruzumcu8087 ikinci-bahar25 Allah’ım kendisinden razı olsun bende işten gelince çok mutlu oluyorum ikinci evliliğimiz bizim Allah’a şükürler olsun başta sıkıntılar yaşadık ama alışma suresiydi diye düşünüyorum şuan bir sıkıntı vs konu yok gayet iyiyiz o bana çok yardımcı olur ben ona çok anlayisliyim hep güler yuzluyumdur bide kolay kolay sürat asmam herşeyi bana anlatması hoşuma gider bide eşimin hiç birşey gizlemez 🙏🩵