lux38 ikinci-bahar25 saygılıdir sevgisini gösterir ev işlerine yardım eder 😂her gece uyumadan masaj yapar eşim eve gelince ruhum dinleniyr sanki karnım ağrir o elini koyunca hemen geçer terapi ağrı kesici gbi😂🥰
bebeklerim__ ikinci-bahar25 ben tam bir kocaciyim herseyini cok seviyorum sadece kavga anında asla bana cevap vermez muhatap olmaz… ben söylenirim kavga ederim susuyor adam. Yav tasmisin cevap versene 😀😀😀
Asortikhanim ikinci-bahar25 şu ara herşeyi çok batıyor adam çokta sakin uslu ama nefes alması bile bana dokunuyor 🤣
bebeklerim__ lux38 ayyy sadece ben değilmişim Hızımı alamam sabah mesaj doserim aynı şeyleri allahtan ona 2 3 kelimelik cevap veriri. Aynen hep ben sucluyum sabit mesajlari😀😀😀😀
lux38 bebeklerim__ aynen ben nefessiz yazarım bı ton o tamam aşkım aynen aşkım haklısın canım çocuklar duymasındaki selami gbi 😂😂😂😂😂neyse bacım bizde bulmusta buluyrmuyuz ne ama böylede hayatın heyecanı meycani yok 😂😂😂
bebeklerim__ lux38 hahahahahaha sesli guldummmm selamı gibi😀😀😀😀 kesinlikle az dovuselim biseyler desinler sonra bana bağırdı diye 1 hafta küselim😀😀😀
lux38 bebeklerim__ bncede mantıklı da karşı tarafta yok anacim bunlar kavgaya dövüşe gelmio pek kibarlar 😂😂😂