Dilara9422 Kızlar bugün 9 gün oldu erken gebelik testi yaptım çizgi var ama pembe değil belli yani 2. Çizgi ama rengi yok Birde domestos teti vardı oda oldu Sizce kan versem mi beklesem mi 3 4 gün daha varmı bu domestos testini yapan
Suyusevmeyensusamuru Dilara9422 çamaşır suyu testi tamamen hurafe inanmayın testi bir kaç gün sonra tekrarlayın veya kan verin
Deletedmom_297 Dilara9422 bütün herşeyi yapıyorsunuz ama kan vermiyorsunuz anlamadım neyi bekliyorsunuz 😂
Dilara9422 Ceriko adet başlangıcı ayın 3 ünü gösteriyordu ama hayla olmadım ve o günden 9 gün geç yazıyo
Dilara9422 Suyusevmeyensusamuru ben önce kardeşime yaptım 17 yaşında hiç oynamadı bile 😁😁 emin olmak için Kendimde denedim köpürdü yani önce denedim doğruluğı varmı diye birde hamile arkasaşımdan isteyeceğim 😁
Dilara9422 Deletedmom_297 köyde yaşıyorum canım ha diyip gidemiyorum cuma gidicem 14 gün oluyo o zaman vercem inşallah adet olmazsam😁
Dilara9422 babymom2026 ya domestos dener mısınız rica etsem ben hamile olmayan birine yaptım onda tepkime olmadı hatta küçük oğluma da yaprım onda da hiç tepkime olmadı bende köpürdü hemen çok merak ediyorum sizi yormassam dener mısınız rica etsem☺
Busraaaakkk Dilara9422 bacım idrar asidik zaten sence de çamaşır suyu ile köpürmesi normal değil mi 😅 lütfen böyle şeylere inanmayın ya
Busraaaakkk Dilara9422 Köpürüp köpürmemesi idrardaki protein, ilaç, su miktarı gibi şeylere bağlı canım, gebelikle alakası yok 😊 Yani biri köpürür, diğeri köpürmez, bu normal. Gidip bi test alarak en azından doğruluğu kanıtlanmış olan şeylere yönelebilirsin