Beybimelisa Kızlar bugün gün içinde başına vuruyordu bebeğim anlam veremedim akşamüstü baktım çocuk çok sıcak 11 aylık bu arada. Ateşine baktık 38.3 duş aldırdım ama ateş 38.6 oldu calpol verdik. Daha öncede 8 aylıkken hasta olmuştu 38.2 falan oldu ateşi Maksimum ilaç vermedim kendi kendine düzelmişti. Neyse bu sefer calpol verdik zor düştü ateşi ama 37.1 oldu kısacası. Şimdi tekrardan yükselmeye başlamış 37.9 oldu. Havlu koyuyorum uyanıyor hemen istemiyor atıyor ıslak havlu falan şimdi uyudu tekrardan bilmiyorum sizce ne yapayım? Rahat rahat yatıyor aslında ama bilemedim
suprizbebis Beybimelisa sirkeli suyla koltuk altlarını diz arkalarini kulak arkalarını sil canım inşallah faydası olur ben çok.gordum geçmiş olsun
Cigulibinnaz Beybimelisa doktora götürün mutlaka dirençli ateş olabilir. Kızımında hiç düşmüyordu lütfen ihmal etmeyin
Beybimelisa cilvelilahmacun götürdük 39.1 oldu çünkü boğazı çok kötü dedi doktor antibiyotik iğne yaptı ateş düşürücü içirdi ve klamoks şurup yazdı daha çok küçük ya antibiyotik için ya :(
HumaBetul342 suprizbebis sirkeli su bilenen bir yanlış dıştan ateşi düşürüp iç ateşi yükseltir aklınızda bulunsun sadece soğuk su uygulamak daha faydalı birde ayaklarına corabina limon sıkıp giydirildiginde ateşi düşürür
Mor-kelebek Beybimelisa canım ihmal etme seni korkutmak için söylemiyorum ama benim kızım da 13 aylıktı yaşına yeni girmisti birden ateşi çıktı ilk defa cikinca korktum acile götürdüm doktoru bekledik yoktu daha gelmememisti o arada havale geçirdi ilk atesinde. Beterin beteri var o yüzden ateş duyunca korkuyorum bırak kullansn antibiyotik ihmal etme . Doktor gerek görmese zaten vermezdi inşallah serum falan takılırsa rahatlar bu gece. Birde çorabının içine limon sıkıp ayağına giydirebilirsin. Çok geçmiş olsun
Seyma-d Beybimelisa ilaç tedavisi sonrası probiyotik başla iki ay devam et sürekli farklı probiyotik al toparlar inşallah
Kevsssim Beybimelisa biz daha 50 günlükken antibiyotik almak zorunda kaldık maalesef hem damardan hem ağızdan. Allah beterinden saklasın antibiyotikten çekinmeyin bu tarz durumlarda direk güvendiğiniz bir hastaneye koşun. Ateşte ihmale gelmeyecek bir şey inşallah bu son ateşlenmesi olur sağlıkla büyüsün 🤲🏻
Beybimelisa mrp2023 ayak ve eller sıcacık şuan ateşi 38 falan oldu yani 39 dan düştü en azind şükür. Eve geldik uyuyor şuan
Beybimelisa Mor-kelebek Allah korusun çok geçmiş olsun. İhmal etmeyeceğim inşallah vereceğim ilaçlarını
nilsumm Beybimelisa Hastaneye acile götürün genelde böyle ateş olunca enfeksiyon riski çok fazla oluyor çok geçmiş olsun 🙏🏻
Beybimelisa nilsumm götürdük başka bebekte vardı aynı boğaz enfeksiyonu diye getirmişler onu da iğne vuruldu eve geldik
Muzikcianne Mutlaka başında nöbet tutun havale gibi durumlar için Allah korusun, eğer öyle bir durum olursa doktora göstermek için mutlaka kamera kaydı alın. Calpol etki etmiyorsa kucağınızda ılık bir duşa sokun faydası olacaktır
Beybimelisa Muzikcianne doktora götürdük orda ağızdan ateş düşürücü verdiler yarısını geri çıkardı. Üstüne antibiyotik iğne yapıldı eve geldik şuan hala ateşi var ama düşüyor 39 dan 38 e indi gece boyu kontrol edeceğim inşallah atesi düşer daha çıkmaz
mrp2023 Beybimelisa eller ve ayaklar soğuksa ateş yükselmeye devam edermiş, eller ve ayaklar sıcaksa düşecek ateş