Mzginsezn Kızlar elele madre park yatağı aldım içine hangi yatağı tercih etmeliyim sizler neler aldınız özellikle tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim
Miniboy Mzginsezn yataş aldım ben. Onda bile üç seçenek var😀 twins olan en mantıklı gelen oldu bana. Şikayet oranı en az olan marka ve model. 4 yaşa kadar kullanım mevcut ve ikinci , üçüncü cocuğuna bile kullanan var. Parasını hakediyor bence.
1ErkekkkAnnesi Mzginsezn bende elele madre yataktan almayı düşüyorum içine de yataşın mini twiny modelinden alıcam büyük ihtimalle araştırmalarım sonucu bu model çıktı ortaya 🌸
guneshilal İşbir arya bebek yatağı aldım ben. Bir yüzey 0-3 yaş kullanımına, diğer yüzey 3-6 yaş kullanımına uygun. Kılıfı çıkartılıp yıkanabilen pamuk viskon karışımı kumaşa sahip. Kardeşim de bir yıldır kullanıyor ve memnun.
Mzginsezn Miniboy bende ona baktım ne kadara aldığınızı hatırlıyor musunuz indirime giriyor mu acaba şuan 1900 civarı
Miniboy Mzginsezn 1650tl ye aldım ben. Hatta şuan hepsiburada sitesinde yataşta indirim var. 1650 ye geliyor. Tavsiye ederim
Miniboy Birannelikmeselesi ölçmedim ama soru cevap kısmında bakmıştım 9cm yazıyordu. Yaylı yatak ve sünger yatak bakıldığında sünger yatak ince kalır zaten. Sünger yataklar fazla kalın 15 cm filan olan yok zaten benim araltırdıklarımda. Genelde 5-6 cm den başlıyor 9 cm kadar oluyor. Önemli olan orta sert olması , çökme yapmaması,