HaticeArCi Konuları forumda arattirdim ama güncel pek bilgiye ulaşamadım. Yeni tayin olduk Girne ye bağlı bir köydeyiz. Kıbrıs’ta doğum yapan yada doktor kontrollerine giden hanımlar. Önerilerinizi alabilir miyim.
Mrvvlrkn28 HaticeArCi bende doğumu burada yapacağım. Şuan 11 haftalık gebeyim. Başından beri kemal hocaya gidiyorum. Daha önce de bir gebelik ve düşük durumum oldu onda çok doktor gezdim. İçime en sinen kemal hoca oldu. Yalnız hastanenin az donanımlı olması beni doğum için düşündürüyor. Yakın doğu Eyüp beyi çok duydu. Ondan randevu almayı düşünüyorum. Yakın doğu ismet beyi asla tavsiye etmem. İlk düşüğüm onun umursamazlığı ve gebeyken adet söktürücü ilaç kullandırmasından oldu. Bu arada kan tahlillerimi askeri hastanede yaptırdım. Özelde oldukça yüklü oluyor. Eksik olan 6 test için 8 bin TL ödedik etik hastanesinde
Narina123 HaticeArCi yakındoğu İsmet beyden uzak durun 😬 ben Kunter hastanesi Vasfiye Hanıma gidiyorum çok ilgili bir doktor .
Sleirz HaticeArCi Etik Hastanesi Kemal Tavukçu gayet ilgili bir doktor fakat hastane bence yetersiz. Donanımlı bir hastane düşünürseniz Yakındoğu Üniversitesi Hastanesi Eyüp Hoca. Devlet Hastanelerine ise hiç bakmayın. Girne Askeri Hastanesi ne geçici olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Doktoru geldi fakat daha çok genel kontrol üzerine diye düşünüyorum gebelik takibi için değil
HaticeArCi Sleirz çok teşekkürler yakın doğu düşünüyordum askeri hastaneye gelen doktor Ağustos un 22 sine kadar gelmis pek ilgili de değilmiş birde cinsiyetini bile ogrenemedik doktora gidemedigimiz için. Cinsiyet ini soylemiyormus. Ben hem takip hem cinsiyeti için gideceğim birde genel bi kan vermeliyim kanda bi dengesizlik vardi enson. Ne durumdaym merak ettim. bahsettiginiz doktorlara giderim randevu almam gerekiyor mu. Ucretleri nasıl.
Sleirz Tabi hastaneden beklentinize bağlı birde, Kemal Tavukçu çok ilgili bir doktor sanki doktor değil bir arkadaş gibi her şeyi sorup yanıtını alabilirsiniz. Mesajlara dahi kısa sürelerde cevap veriyor
HaticeArCi Sleirz kemal tavukcu doktoru 3 4 kişi daha önerdi. Oraya da bı gitmeyi planlıyorum bakalm.
HaticeArCi Sleirz merhaba bir sorum olacak. ben hala Kemal beye muayeneye gidemedim. Eşimin işlerinden dolayı izinini ayarlayamadı bir türlü. Önümüzdeki hafta randevu için sekreterine mesaj attım. Muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı
Sleirz HaticeArCi evet her ikisi de randevu sistemi ile çalışıyor. Etik Hastanesi en son zamla beraber 2700₺ ydi. Fakat iki haftada bir çağırıyor kontrole iki kontrol ücreti bu birde askeri personel ailesine indirim var 2700 den daha uyguna geliyor iki muayene ücreti. Yakın doğu da bu fiyatlara yakındır orada da yine aynı şekilde askeri indirim mevcut
HaticeArCi Sleirz tamamdır görev yeri belgesi istiyorlarmış sanırım yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun kimseden sağlıklı bir bilgiye ulasamamıstim tam olarak. Yarın arayip randevu alayim hemen. Birinden başlayayım muayeneye. İnşallah sorun yaşamam.
Sleirz Yalnız kan tahlilleri özel hastanelerde Kıbrıs da biraz fazla tutuyor. Bilginiz olsun askeri personel olduğunuzu söyleyin lütfen, ona göre indirimlerden faydalanın
HaticeArCi Sleirz hmm verdem iyi olur ama b12 d vitamini yerlerdeydi en son. Ocean magnezyum ve d3k2 kullanıyorum faydasi olmmustur inşallah.
Sleirz Birde Kunter Hastanesini duyabilirsiniz oraya da bir arkadaşım gitti fakat hiç memnun kalmadı, cinsiyeti bile henüz zamanı değil diye diye kaç hafta söylemediler, sonrasında doktor hastane değişikliği yaptı. Ondan sonra öğrenebildi
HaticeArCi Sleirz yakın doğu üniversitesi hastanesinde ki İsmet beye gittim ilgiliydi kan veremedim henüz. Detaylı ultrason için 21 22 haftada perinatoloji ye gelmemi istedi henüz randevu almadım onun için. Birde burcu hanım varmış onu da önerdiler. Fikir amacli onada gideceğim. Askeri hastanedeki doktor gitmiş denildi. Oraya hiç gitmedim artık. Etik hastanesine de fikir amaçlı gidecektim hani doktor secimi icin. ama once detaylı ultrason işini halletmem gerekiyor diye gitmedim.
HaticeArCi Mrvvlrkn28 aaa ciddi misiniz bu nasıl iş çok geçmiş olsun. Ben gittim seker testi vermek istemediğimi söyledim şekerim gebelikte de normalde de düşük oldugu için beslenmeme dikkat ediyorum dedim ona biraz bozuldu. Benim kararım sonuçta artı Türkiye deki doktorlarda bana bırakmıştı tercihi. Seker sonuclarimdan dolayı. Detaylı ultrason perinatoloji doktoru kaydı 7 bin tl dediler. Bı Türkiye ye gitme durumumuz var netleşsin diye bekliyorum onun icin. Sonrasinda Burcu hanima gidecegim birde bakalim. Lojmanda bir arkadaş doğumu burcu hanımda yapmış. Cok memnundu.
Mrvvlrkn28 HaticeArCi burcu hanımı bende duydum, memnun olan çok var gerçekten. Maalesef ki Kıbrısta sağlık sistemi çok kötü. Çok yüklü paralar verip gereken hizmeti alamıyorsun. Detaylı ultrason için bende yakın doğuyu düşünüyorum Peki fetal dna testi yaptırdınız mı ya da ikili test üçlü test.
Gylcu HaticeArCi ben cumartesi günü Kemal tavukçuya gittim ilk defa gayet ilgili alakalı bir doktordu bu zamana kadar gittiklerin böyle ilgili değildi ama bunda da tek sorun hastane baya vasat görünüyor bilemedim o yüzden detaylı ultrason randevusunu da yakın Doğudan aldım bakalım doktor iyiymiş diyorlar