Esmademir34 Esseraa22 maşallah az kalmiş ayy darısı benim o haftalara gelmeye şimdiden ağirlastim iki iş yapıyorum sanki dünyanın işini yapmişim
Esseraa22 @Esmademir34 amin canım sağlıkla ilerlesin haftan bende ayniyim çok agirlastim valla dün kontrolüm vardı hep bekledim Dr desin kanala girmiş diye ama biraz daha var herhalde doğuma 5 dakika iş yapıyorum bir saat oturuyorum sağlıkla kavusalim bebislerimize vaktinde saatinde az kaldı
GizemHamza34 Esmademir34 inşallah canım hepsi vaktinde sağlıkla gelsin Rabbim kimseyi o yenidoğan yoğun bakımın kapısında bekletmesin 🤲🏻🩷
Demetto Esmademir34 bende 32deyim gecen hafta gittim 4hafta sonra gel hersey normal dedi ilk nst ye de girdim hatta arkadaşlarım her hafta nst için cagırır senı demişlerdi doktora söyledim gerek yok şimdilik dedi
Gulcingul 32.den sonra 34.de çağırdı sonrası haftalık olarak çağırmaya başladı her pazartesi gidiyorum NST takibi yapılıyor. Doğuma kadar haftalık devam edeceğiz.
Papatya-01 Esmademir34 sancım çıkmıştı ozaman ama öyle olmasa da her hafta nstye bağlanıyor diye biliyorum
Tugcender Esmademir34 31 de gittim 33 de çağırdı en son iki hafta sonra yine dedi ama 36 ya anca randevu buldum