Esmademir34 Beni 3hafta sonra çağirdi yani 34.hafta gitmiş olacağim sizin doktorunuz kaç haftada bir çagiriyor kızlar🤔❤️
kitappkurduo Esmademir34 bu çok doktordan doktora fark eden bir şey değil. Daha çok gebelik süreciyle ilgili. Benim suyum 30. haftadan beri az olduğu için haftada bir kontrole gidiyorum mesela.
Cerenkrc Esmademir34 34 haftadan sonra her hafta çağırmaya başladı ama gebelik şekerim olduğu için sanırım
bebegimibeklerkenn61 Esmademir34 mucizebebegimmm benimde doktorum kontrol muayenesini kullandırabilmek adına sanırım haftada bir kere çağırdı yani aslında iki haftada bir gibi düşünüp kontrol muayenelerine de gelmemi istedi. Bunu bi sıkıntı gordugu için yapmamıştır heralde 🥹 olsaydı söylerdi diye düşünüyorum
Esmademir34 Dilaraatlass anladım canım her doktor farklı demekki çoğu 3hafta sonra çağırmış 32den sonra
SOMER Esmademir34 öncesinde hep ayda 1 kere idi. Bu sefer 3 hafta sonra çağırdı. Muhtemelen bundan sonra daha kısa sürede çağırır diye bekliyorum dogum her an olabilir diye beklencek
Esmademir34 Cerenkrc bende de var gebelik şekeri canim evde ölcum yapıyormusn diyet uyguluyosun degilmi
elifciwan Cerenkrc benimde gebelik sekerim var doktor insüline başlattı erken dogum yaptırırım gibi bir sy dedi mi acaba
mucizebebegimmm Esmademir34 doktorum 1 muayene sonra ki 10 gün içinde 1 kontrol alıyor. Kontrole aldıktan sonra 20 gün sonra gel diyor. 32 haftalıkken muayenemiz oldu. 33 te çağırdı gittik. 20 gün sonra gel dedi. Bu cuma 36 olacak gideceğiz inşallah 🙏🏻
momkrm19 Esmademir34 bugün gittim 32+0 ım çalışır raporu aldım, birdaha nasipse 1 Eylül yani 35. Haftada gideceğim. Ama benim sezeryan olacağım belli oyüzden doktorum bir tık rahat olabilir bu konuda
MadameHappy34 Esmademir34 2 randevum kaldı 32.ci hafta ve 38.ci hafta son rdv sonra doğum 🤰 başladığın da gel diyorlar.
mucizebebegimmm bebegimibeklerkenn61 yani benim doktorum en baştan beri öyle. Bende ilk öyle sandım, sonra farkettim hep böyle yapıyor. Kontrol hakkınızı kullanın dedi zaten bir süreden sonra. 🥰
Esmademir34 mucizebebegimmm iki haftaya düşürürse bende 10.gün giderim özele gidiyorum çünkü 4gun erken gitmekten bişey olmaz diye düşünüyorum 😃