beyzanuruzumcu8087 mrvsrcn benim iki ablam var ikişer çocukları var onlarda gelirler ama gün içinde gelip giderler yemek yapar ev temjzler giderler Allah’ım izin verirse eski sağlığımıza hemen döneriz inşallah 🩵🩵🙏🥺
Visneli1so-s beyzanuruzumcu8087 bizde 33+3 uz sezeryann dusunuyorum bebeğin aşisi bitene kadar kendi evimde kalicam annem veya kaynanam gelir sonra annemlerde kalicam o bakicak
Hasrett1 beyzanuruzumcu8087 benim kimsem yok gelecek anneme dedim gelecem demedi kaynanam zaten hasta numarası yapar bilmiyorum Allah yardımcımiz olsun sağlıklı sıhhatli bir doğum yapıp bebeğimi kucağıma alıp eve çocuklarımın yanına gitmeyi rabbim nasip etsin inşallah kimseye muhtaç olmadan
beyzanuruzumcu8087 Hasrett1 aminnnnn inşallah rabbim kimseye muhtaç etmesinn zor bir durum ya gerçekten inşallah çabuk toparlaniriz
Deleted33000 beyzanuruzumcu8087 üçüncü doğumunu yaptım ne bana ne çocuklarıma kimse bakmadı ben hepimize baktım kv daha benden iş bekledi 😐😐
Ozlemkaan beyzanuruzumcu8087 evet bir de ilkinde ysşadıklarımdan dolayı ister istemez bir gerginlik olur
suheda7 Nerede nasıl doğurucağım kim yanımda kalacak ne olacak hiç bi fikrim yok ben başka bi şehirdeyim eşim başka şehirde ailelerimiz ayrı şehirlerde ikimizde iş dolayısıyla uzaktayız ne zaman izine çıkıcam ne olacak ne yapsam bilemiyorum fikirlere açığım
Yenibirannee beyzanuruzumcu8087 benimde annem olur yanımda 🥰 evde de kayınvalidem, kardeşim, görümcem olacak malum 2 ufak çocuğum daha var şimdiden herkes planını bana göre yapıyor 😂 birde ablam olur yanımda akşama kadar
akbnur beyzanuruzumcu8087 ben kayın valideme gittim sağ olsun bize ayrı bir ıda hazırladılar kayın babamla bazadan beşiğe dolaba kadar odamızı yaptılar 40 gün boyunca kayın validemde kaldım annemde de 10 gün kaldım evime geldim ilk bebeğim olduğu için öğrenmem biraz uzun sürdü
Melosss_16 beyzanuruzumcu8087 annem 24 gün durdu iki gündür de kyanamm burda pek bir faydası yok çocuğu susturamıyor emziriyorum uyanıksa çocugu alıyor ben iş görüyüm istiyor sanırım sabah yediden beri ayaktayım ortada kahvaltı yok cocukla uğraşıyorum tansiyonum düştü, akşam da cocukla uğraştım uykusuzum zaten karnı ağrıyormuş kaynanamın yatıyor dolmuşum kızlar sinirim bozuldu
tahamommy Melosss_16 Allah kolaylık versin bacım evine yolla gitsin, sende hastasın ben sana bakamam evdekiler daha iyi bakar de bence
beyzanuruzumcu8087 Melosss_16 ayyy ne için gelmiş yanına çocugun bakıma ihtiyacı yokkkk anne bakabilir onaa sana evine baksınlar yeter ya yazık günah 🩵🙏
tahamommy beyzanuruzumcu8087 ay bizde bugün 33+3 🥹 kavuşmaya gün sayıyoruz ben süreci eşimle geçirmek istiyorum tabi ama annemler de çok hevesli o yüzden kırmak istemiyorum en azından 1 hafta yanımda kalır göbek düşene kadar ilk banyosu olana kadar falan sonrasında yalnız kalmayı daha çok istiyorum bakalım nasipte ne varsa
suheda7 beyzanuruzumcu8087 eşim Amasya’da ben İzmir’de annem yanıma gelebilir ama eşim uzun süre kalamaz çalışması gerekiyor izinlerimiz sıkıntı gerçi ben doğum izninde olacağım sıkıntı yok ama onun babalık izni falan daha kısa olacak izin alsa bile belirli gün kalıp tekrar dönebilir ama o onun yanında olmamı istiyor ben ise son zamanlarıma kadar çalışmayı daha sonra izne ayrılmayı düşünüyorum
Deleted33000 beyzanuruzumcu8087 üst katimda oturuyor malesef benden gorumceme sarma yapmamı bekliyor beklediği şey de bu yani bananeyse sanki onlar bikere bana sarma sararlar