arzutmz İlk bebeğim kızdı, bu bebeğim erkek. İkisinde de midem bulandı aylarca kustum. Şu an erkek bebeğe 5 aylık hamileyim hala kusuyorum. Alakası yok
Babybebi Ebru0 canım oğlum olacak inşaAllah başından berridir sabah akşam hap kullanıyorum 1 gün unutsam kafamı kaldıramıyorum çokta cinsiyetle bağdaşmıyor sanki ben kızıma hamileykende çok tiksinme bulantı yaşadım yani
[silindi] Hiç bulantı kusmam tiksinmem koku hassasiyetim uykum halsizliğim vs olmadı 33+3 haftalık olduk bugüne kadar sıfır belirti ile geldim kızım oluyor 🙏🏻🩷
ikbalb Ebru0 ben ilk üç ay yemek nedir bilmedim hep serum yemek zorunda kaldım. 2 gün hiç bir şey yiyemediğimi hatta meze bile midemin kabul etmediğini bilirim🥲 Ama 3 ayın sonunda en ufak bi sıkıntı ve zorluk yaşamadım bel ağrım bile olmadı hiç.
Leylalarr Bende de sıfır belirti ulturasonda görmesem bilmiycem hamile olduğumu o derece ve prensesim oluyor 🥳
materzioglu Ebru0 ilk hamileliğimde 9 ay boyunca kustum nerdeyse. eziyetli bi gebelik çok güzel bi doğum oldu. Ama erkekti 😂 bunda ilk haftalar birez sabah bulantılarım oldu ama iyiyim diğerine göre daha cinsiyetimiz belli değil bakalım 😂
GmtpeeN Ebru0 valla erkek cocugu bilmem ama bir kızım var ikinci kızıma hamileyim Allahim allahim migde bulantılari bas dönmeleri sinir stres ağrılar ilk üç ay hayattan soguyosun sonra normale dönüyorsun ama cinsiyetlemi alakalı bilmiyorum