Eliffbaby Sizce cinsiyet ve ilk gebelik bu durumu etkiliyor mu? İlk gebelikte doğum şekliniz neydi ? İlk doğumu olacaklarla da sohbet edebiliriz beklentiniz nedir akışa bırakmak yoruyor mu ? Heyecanlı mısınız ?? Gelin sohbet edelim biraz🐣🥰
azra01 Eliffbaby ben 32 haftalikken erken doğum riskim oldu 1 hafta hastanede yattım cok şükür birsey olmadi 40. haftada sancim oldu hafiften 4 cm aciklik vardi sonra rahim dar oldugu icin normal doğum zor tehlikeli olur dedi doktor ve sezeryan oldum. Iyikide sezeryan oldum çünkü doğumda doktor kordon boynundaydi iyiki normal denemedik dedi.
Zeynep0742 Eliffbaby benim ilk doğumum olacak 36+4 deyiz. Bir haftadır sancılarım var acı eşiğim düşük sanırım buna bile zor dayaniyorum. Artık hayırlısı ile gelsin istiyorum zorlanmaya başladım 😔🥴
prenses99 azra01 benimde çatım dar ve kordon kisaymis hic solemedi iki doktorumda normal doguma aldilar sezeryanada devlette yapmadilar cok uzun sürdu dogumum küvezde kaldik malesef bu ikinci hamileligim 4 haftalik normal istiyorim ama ayni olursa diede korkuyorum
Eliffbaby azra01 evet son haftalara girince riskler de artıyor maalesef. Kimi doktor çatı darsa izin vermiyor normale kimisi çatı bile yapmıyor. Ben de çarşamba 36 oluyorum çatı muayenesi yapack yine de ön fikir almak iyi olur diye düşünüyorum
Eliffbaby Zeynep0742 aramızda beş altı gün var siz de sağlıkla kucağınıza alın. Nstde kaç çıkıyor sancınız
prenses99 Eliffbaby evet cocugun kafasi gorunuyordu çikmasi cok zor oldu nefessiz kalmis bana imza at ozele git dediler cok zordu ama canimin acimasi falan deil kizimi dusundugum icin hep
Eliffbaby prenses99 demek çatı muayenesi önemliymiş zor günler geçirmişsiniz ama en önemlisi sağlıkla kucağınıza almak ☺️
Kara96 Eliffbaby ilk hamileligimde kizim 40+3 te doğmuştum suan ogluma hamileyim bakalim ne zman gelicek 26 haftaligiz😍
Eliffbaby Kara96 çok beklemişsiniz ben dayanamıyorum ya 40 ları bulursam diyorum ama 9 ay bekleyen bi kaç hafta daha bekler herhalde 🤭 sağlıkla kucağınıza alın
Kara96 Eliffbaby Ve normal dogum yapmıştım suan dua ediyorum kizimdaki gibi bi doğum nasip olsun kolay olsun diye 🥲
Zeynep0742 Eliffbaby 30.haftadan beri nst ye giriyorum bilmiyorum ne kadar çıktığını serum verdiler hep sancım geçsin diye nst kağıdı hiç vermediler bana. Cuma günü gittim hiç sancı çıkmadı ama eve gelince sancım.basladi
Kara96 Eliffbaby Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım. Bide son zamanlar zaten geçmek bilmiyor hic doguramicam sanmıştım ama mecbur sabrediyor insan doktorum 2 günün var demişti 2 gune dogurmazsan ya suni sanci veririz ya sezeryana aliriz dedi bende korkudan bol bol yürüyüş yapmıştım hurma yemiştim ve evin yerlerini ellerimle silmiştim dogumu baslatan hareketler yapmıştım yani dogurmak için tum tuslara basmıştım 😂
kocamaduru Eliffbaby ilk gebelik 39 da sonra ki 38 de doğdu normal doğum çatı muayenesi yapmadı doktorum hiç ilk gebelik dahil