Eren1 Buseenuur onu geçtim porselen gibi gösteren fondoten bb krem bılen var mı ben hangısını kullansam aktif gözenelerim bar yanağımda ve sebum dolu boş etkı etmıyor
Deletedmom_297 Buseenuur kullanmamaya özen gösteriyorum düğün olmadıkça kullanmıyorum sonuçta kimyasal onun dışında bir fontotenim var misha rimel gratisten almıştım marka hatırlamıyorum allık farmasi ruj avon dediğim gibi sadece düğün
lotusflowers Eren1 gözenekler için makyaj bazı kullanın. Farmasininki uygun fiyatlı ve çok güzel gözenek dolduruyor
kimchikimdi Eren1 Ben pek bb krem kullanmıyorum ama missha’nın bb kremleri porselen gibi duruyor. Arkadaşım günlük kullanım için almisti ama yoğun gelmişti.
meralkcblt Ben de kullanmamaya çalışıyorum ama . Doğal içerikli allık rimel ruj var mı önerebileceğiniz euh gibi gezmek de kötü. Malum mineral güneş kremleri bembeyaz yapıyor
tkrk Eren1 hatırlamıyorum ama içeriği aktif içeriği baya kaliteli cikdimi nemlendiriyor bir de eczaneye sorun Talu İlaç BB krem diye
Eren1 tkrk ilk fırsatta bakacağım cünkü gözenekleim aktif siyah nokta yok ama rahatsız ediyor o gözenkler fondotenı kusuyor yüzüm daha berbat oluyor nemlendirdiğim halde yüzümü
tkrk Eren1 maske de kullanabilirsiniz ben maske kullanıyorum koreden gelen volkan külünden oluşmuş Skinvibes markasının Jeju volkanik kül maskesini baktım şimdi yine alacağım indirimdeymiş
Eren1 tkrk kullandığım maskeler var ama genetik bendekı en fazla biraz kapanır ve küçülür annemın hedıyesi 😄🙏🏻
ingilizceci Yves rocher ürünleri iyi. Kikonun içeriği de temizmiş. Ben bunları kullanıyorum ama physician formula’nın ürünleri bi stoğa girsem onun ürünlerini alıcam