twochildrenmom Hamileligin ilk evresi 8. Haftama girdim ama yerde mi gökte mi nerdeyim bilmiyorum sürekli halsizlik mide mide bulantısı mide ağrısı açlık yiyince rahatsız olma işe gidiyorum akşam olsun diye dualardayım
Rose_07 twochildrenmom valla ben çok yeniyim ama öğrendiğimden beri hiç işe gelmek istemiyorum sürekli uyku halindeyken ne olacak sonumuz bakalım
gulceey twochildrenmom al benden de o kadar bacım, bazen çok özeniyorum evde olan hamilelere . Keşke bende evde olsam bulantım olunca yatsam , canım istediğinde yesem diye 😪 sabahları o işe gitmek zülum geliyor
donmez685 twochildrenmom 28. Haftadayım en başından beri çalışıyorum evde olanları bende çok kıskanıyorum kimya laboratuvarında çalışıyorum o yüzden işte hiç bir şey yapmıyorum boş oturuyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor Allah yardımcımız olsun 😥 ruh halimiz de inişli çıkışlı psikolojik olarak çok etkileniyorum bir de insanlardan
twochildrenmom Rose_07 valla bende öyle zorla gidiyorum akşam olsa diye saate bakıyorum eve gidince de ilgilenmem gereken evladım daha var akşamları erkenden uyuyakalıyorum çok zor çalışmak
twochildrenmom gulceey valla bende ilk hamileligimde hep rapor aldım evde geçirdim sürekli yattım dinlendim ama bu sefer bambaşka zor halsizlik çocuk evde ilgi bekler ev işleri bi sürü şey keşke evde olsam şuan yatar uyurdum 😩
Rose_07 twochildrenmom aynen benimde bir kızım var. Ona vakit ayırmak için yorgunda olsam denize parka götürüyorum ama sonrasını bana sor. Eve gel duş aldır yemek hazırla derken bitiyorum. Allah kolaylık versin hepimize. Eminim evde de olsak yorulurduk kadınız çünkü. Ama evi birgün toplamasak kimse birşey demez. Şu işe birgün yorgunum deyip gelmesek ikinci gün neler olur Allah bilir 😅
donmez685 twochildrenmom raporu kaç günlük almıştınız bende 5 günlük almıştım bir ama nihayetinde bitince yine işe dönüyoruz o da psikolojik olarak kötü etkiliyor
Rose_07 donmez685 bende aynı oturuyorum ofiste çalışıyorum ama gel birde bana sor buraya gelmek istiyormuyum :) herkes diyor gül gibi işin var yorulmuyorsun ama beynim yoruluyor kimse anlamıyor. Evde olsam kahvemi yapsam balkonda yavaş yavaş yudumlasam diyorum :) olavak inşallah ikinci çocuktan sonra.
donmez685 Rose_07 evde olsakta yoruluruz ama bu kadar stres altında olmayız bence ya acaba doğumdan sonra bu günleri özler miyim diye düşünmüyor değilim ama iş stresi yetiyor insana 🥹
Rose_07 donmez685 en uzun 2 ay izine çıkmıştım hiç ozlemedim 😅 ama kuzenim var hiç çalışmadı evde çok zor keşke çalışsam diyor.