suheda7 7+3 ilk gebeliğim çok değişik duygular benim gibi olan var mı şimdiden ruh halim habire değişiyor duygusal yorgun halsiz birine döndüm 😂
Pembenur suheda7 bende 6+2 gebeyim hiç hamile gibi hissetmiyorum göğüslerim ağrıyor bide halsizlik uyku vs onun dışında bişey yok sizde öyle misiniz
zullallll Pembenur Evett benimde bugün 4+6 geçen hafta ilk öğrendiğim zaman yoğun kasık ağrım olurdu geçti tamamen şimdi halsizlik ve arada göğüs hassasiyeti dışında bi şey yok bazen ben hamile miyim diyorum 😂
suheda7 Pembenur yani benim mide bulantım halsizlik uykusuzluk falan var onun dışında bazı şeylerden tiksiniyorum yiyip içemiyorum yeni güncelleme bir haftadır böyleyim
Kileopatraa Haftadayım. Cinsiyeti merakla bekliyorum ama gördüğüm üzere herkesin kız. Ay çin takvimim kız diyor ama herkes oğlan hissediyor bende. Bir sene kız bir sene oğlan senesi olur derler bu kız çokluğuna göre kız mı acaba benimki de 🥹
yurdgul Nursotu aynı haftadayız 12+4 benimde. Bugün kontrolüm vardı. Bacak arasını göremedi doktor. Sadece tahmini erkek olabilir dedi. Net 16. Hafta belli olur dedi
Nursotu yurdgul bende dün gittim makinem çok iyi değil net bir şey diyemem ama dedi bacak arası bomboş duruyor kız bebek gibi dedi sağlıkla gelsinler inşallah 😌😍
sanane08 4+3 ❤️ Henüz doktora görünmedik kan yaptırdım 2. Kanı yaptıracağız perşembe günü 🥰 Hangi doktora gideceğim hangi hastaneye gideceğim karar veremedik hala.. Özele mi gitsek devlete mi gerçekten bilmiyorum 🤷♀️