oznurr1 Kızlar bugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim kalp atışını dinledik çok şükür, dakikada 104 mü ne atıyor dedi ben de yavaş mı yoksa hocam dedim azarladı beni aa dedi ne yavaşı duyduğumuza şükret dedi sizin nasıldı
Merveee6 oznurr1 benimde 7. Haftada gittiğimde 138 çıkmıştı az mı demiştim senin kaç atıyor dedi güldü😀
Esra-4151 oznurr1 bende 6+0 da gittim 113 çıktı haftaya ya daha kuvvetli beklerim dedi öyle dediği için biraz moralim bozuldu sanki az şimdi der gibi konuştu az mı dedim 6 haftaya göre normal dedi sizi öbür hafta çağırmışmıydı onda kaç çıktı acaba birde karından mı bakmıştı🥲
3boysmom oznurr1 ben sadece attığını duydum valla kaç attığını söylemediler hiç iki hamileliğimde de. düşük veya bir sorun görse doktorunuz söyler size zaten🙏
peroksizom Kızlar bende 6+5 de kalp atışını duymaya gideceğim Allah izin verirse, duyulur mu sizce,alttan mı muayene yapılır karından mı
oznurr1 Esra-4151 beni 1 ay sonraya çağırmıştı daha gitmedim ama bebek büyüdükçe kalp atışı hızlanıyormuş merak etmeyin 😊 minicik kalbi anca o kadar atabiliyor şimdii ❤️