zullallll maryyyt Aynı durum bende de var aile öykümüzde olduğu için test yolladık doktor önlem amaçlı test sonucu çıkana kadar oksapar verdi sizin test sonucunuz çıktı mı acaba 🩷
maryyyt zullallll benim sonucum çıktı 3 doktora gösterdim 3 üde vermek istemedi ilk gebelik olduğu için ama kan pıhtılaşması yatkınlığım çıktı en son hemtaolojiye gösterdim o da vermedi ne yapacağımı bilmiyorum artık son 1 hemotoloji birde perinatoloji doktoruna göstericem sonra peşini bırakıcam sanırım
zullallll maryyyt Ben özele gidiyorum 8 haftalık gebeyim 4 gün önce doktor kontrolümde doktoruma ablamda pıhtılaşma sonucu ilk gebeliğinde kalp durması sonucuyla bebeğin öldüğünü söyledim o da bu durumun bende de olabileceğine karşılık emin olmak için trambofili testi verdim test sonucu geç çıkacağı için de gelene kadar iğne vurulmamı uygun gördü zaten bi zararı da olmaz bebeğe kan pıhtılaşmasına yatkınlık yoksa bile dedi sonuca göre iğneye devam edeceğiz yada bırakacağız
maryyyt zullallll şuan 11+3 olması lazım en son geçen pazartesi kontrole gitmiştim acaba devletteki doktorlar mı verme taraftarı olmuyor bide özeldekine mi gitsem o yüzden sordum sizede birde size kadın doğum doktorumu başlattı bu iğneyi
Lilyko9 maryyyt belirtiler bazen gidiyor geri geliyor gogus hassasiyeti bende de 9. 10.haftalarda yok olmustu sonra da geri gelmedi. Stres olmayin.
Csas En son kontrolume 6.haftada gittim şimdi 8 haftadayım 10-12 arası gelmemi söyledi doktor, ilk gebelik endişem de oluyor sizler nasıl gidiyorsunuz kontrole
Eda2424 Eğer belirtiler birden kesildiyse Dr kontrolüne gitmeniz de fayda var 2. Gebeliğimde aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum ihmal etmeyin
emelllllktlu maryyyt merhaba bende bugün 8 haftalık hamileyim. Göğüs hassasiyetim neredeyse yok son 5-6 gündür bulantım vardı geçmiş sizde yaşamışsınız normal durum bu değil mi sizin ne kadar sürmüştü bu belirti gitme durumu?
aselimdurum emelllllktlu merhaba bende bugün 7+5im ve belirtilerim çok kalmadı zaten çok fazla belirti yaşamıyordum geçen hafta da bu şekilde belirti kaybolmasıyla gitmiştim doktora hiç bir sorun yoktu evham yapma her zaman ağrı sızı olacak diye birşey yok demişti doktor ama yine aynı evhamın içine düştüm. İnşallah gebeliginiz sağlıkla ilerliyordur
emelllllktlu aselimdurum Çok şükür iyi ilerliyor yarın 12 haftalık oluyoruz Allahın izniyle hala bile bir geliyor bir gidiyor belirtiler bulantı falan 8-9 da başladı bende endişe etmeyin 💕
aselimdurum emelllllktlu çok şükür çok mutlu oldum benimde bir sonra ki muayenem 12.haftam da olacak inşallah sorunsuz ilerler gebeliğimiz ve sağlıkla kolaylıkla alırız kucaklarımıza 🥰