sektek Merhabalar 5 haftalık hamileyim bugün doktora gittim keseyi gördük ama kesenin içinde bir bebek görmedik bu durumu yaşayan var mı aranızda daha sonra bebek oluşumu gören var mı?
halitefe sektek 5. Haftada bebek zaten görülmez kese ancak görülür acele etmeyin doktorunuz sıkıntılı birşey demediyse 6,7. Haftaları bekleyin sabırla
Kabiyra00 sektek 6 haftalıkken kese göründü l, bebek yoktu. 10 gun sonra gel dedi. Gittiğimde bebek de vardı. Daha çok küçük. Birkaç haftaya görünür
Mucizem2131 sektek hiç endişe etmeyin ben 5+1 iken gittim ama 5+5 olarak hesapladı doktor sadece kese vardi . 6+1 de kanamam başlayınca hastaneye gittim ve hem bebeği hemde kalp atışını gördük üç gün içinde . yani sizinde erken ve görürsünüz bir hafta içinde insaaallah
gunes1992 sektek bende aynı durumdayım bakalm bu hafta tandevum var bekliyorum sabırsızlıkla, birazcık stres oldum ama beklemekten başka çarem yok
sevcanss Evet benim bu gebeliğim içinde de aynısını söylediler. Fakat iki hafta sonra randevu alıp gittiğimde bebeği gördüler. Umarım seninki de öyledir 😌
Mucizem2131 [silindi] bizim tüp bebekti ve kanama alanım varmış bunu bilmiyordum gittiğinde igrendik . işte o kanama alanının hepsi döküldü aktı bizde