k12345e Transferimiz 31 temmuzda yapıldı. Bu sabah idrar testinde negatif sonuç aldim. Kan verdim sabah ama sonucu hemen çıkmayacak. Acaba testte negatif görüpte kanda pozitif sonuç alan var mı?
anonim001 k12345e canım kanda bile henüz yeni yeni yükseliyor olabilir hemen moral bozma Testinde gölgelik falan varmıydı
bebek308_ k12345e yanılta biliyor doktorlar o yüzden kaste testleri önermiyor en doğrusu kan sonucu belirtilerin varmı cnm şu an ne durumdadın peki bend etüp bebek yaptırdım da beye değişiklik oldu bebek tutunduktan sonra o yüzden soruyorum
ipekmom_ k12345e kaset testlerde yanılma olabiliyor erken gebelik testleri daha iyi sanırım bende idrarda onunla öğrenmiştim. Kaçıncı gün embriyosu acaba onunda etkisi olabilir
k12345e anonim001 testte gölge dahi görmedim ama moralim çok bozuldu. Bir çok kişi bu vakitlerde kaset testlerde pozitif görüyormuş oyle okudum forumda
bebek308_ k12345e he hayırlısı olsun cnm bende ani değişimler oldu yanıyordum hararetim çok vardı göğüslerim birden büyüdü şişti kusma isteği oldu çok ani bi değişiklik vardı yani şu an yeni yeni toparlanıyorum
Nurkl Genellikle 10 gün sonra kanda 15 gün sonra falan testte çıkıyor . Umarım her şey gönlünüzce olur 💕
k12345e bebek308_ hayirli olsun sizinki inşallah, Rabbım kucağıniza da almayı nasip etsin. Zorluklar geçer gider siz kucağıniza alınca unutursunuz hepsini
ipekmom_ k12345e benim dondurulmuş 5.gün embriyosuydu, 10.günde öğrenmiştim. Endişe etmeyin kan sonucunı bekleyin idrarda çıkması için erken olabilir, ve herkeste değerler yakın çıkmayabilir unutmayın, streste çok etkiliyor umarım güzel haberler alırsınız 🌸
btl194 k12345e inşallah gönlünüzce sonuçlanır ezan okunuyor Allah’ım bu yolda olan herhese yardımcı olsun kalaylık lla nasip etsin inşallah 🤲🏻
btl194 k12345e benim 11. Günü testim çıktı idrar testi ama sizin değerler küçük olabilir benim ikiside tutmuştu çift embriyoydu yani
k12345e btl194 hayir ilçe hastanesinde yaptırdım tahlili ve bir kaç güne ancak sonuçlanır dediler. Dış lab. gönderiyorlar