user1234321 prenses34_ biz bugün 6 haftalık olduk. Burada 🫛 bezelye gösteriyor ama başka uygulamada 🫐 blue berry gösteriyor 🙈
AslanEge Fridafirarda_ biz değil doktorlar o şekilde hesaplıyor canım ve ultrason da o şekilde gösteriyor. Mesela ben 14+4 haftalığım bugün gittim bebeğim 14+4 günlük ölçümlerde görünüyor
MrsParvar Oznur_umay67 Oznur_umay67 maşallah bende 4 gün ondesiniz bizde patlıcan boyutuna ulaştık.ama ben çok ağırlamak gibi his ediyorum bazen bunalıyorum bir an once sağ sağlım doğusunda kucağımıza alalım inşallah
Oznur_umay67 MrsParvar aynı durumdayız canım. Benım de karnım yeni yeni büyümeye başladı ve acı ağrı çok hissediyorum. İnsan korkuyor. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤩🙏
kyn52 sultansa merhaba ben istanbul Yeditepe üniversite hastanesinde yaptırdım kozyatağında 8250 tl ye yaptım ben de çok araştırdım diğer yerler pahalı burası kendisi inceliyor o yüzden uygun herhalde bilmiyorum ama bir problem yaşamadım
Sedooo 27+3 Biz de bu hafta 🍆 büyüklüğündeyiz elhamdülillah 🤲☺️ama o benim.gozumde hep annesinin minik fasulyesiiii annesinin tatlı kızı kavuşmaya az kaldi