nilsumm prenses34_ Aynen yarıladık 30 haftaya gelirsek tam yarılayacağız😍 sizde sağlıcakla kucağınıza alın🙏🏻
prenses34_ Mucizem2131 yaa 😍 aramızda 5 gün var nasıl gidiyor hareketlendi mi cinsiyet belli oldu mu sizin 🌸
Mucizem2131 prenses34_ daha hareketlenmedi ilk hamileliğim çok merak ediyorum hergun yokluyorum karnımı . ilk başta kız olabilir dedi büyük ihtimalle sonra erkek olabilir dendi baya merak ediyorum
visnelicheescake mevamam 4+6 da gördüm bunda kesemi canım kızımda 5 haftalikken kese bebek şeklinde vs gördüm
prenses34_ mevamam amin cnm cümlemizin evlatlarını bağışlasın 🥰 evet öyle merak etmeyin hamileliğini özleyince ve evde bebek isteyince biz gibi 3.cüyü de düşünürsünüz😁 bende sen gibiydim istemiyordum yeter diyordum ama büyük konuşmamak gerekmiş 🤭
mevamam prenses34_ aynen aynen büyük konuşmamak lazımmbu konularda gerçekten 😂 nasip diyorum şu an 30 yaşındayım ikinciden sonra biraz dinlenile geçmek istiyorum ama Allah ne nasip eder bilinmez . Sizin yaş kaç
ilaydasokman prenses34_ fetal dna sonucumuz geldi ama ben henüz öğrenmek istemiyorum serklajlı riskli bi gebeyim miniğim biraz daha büyüsün öyle öğreneceğim inşallah 🥹
prenses34_ Mucizem2131 olsun sağlıklı olsunlar yeter 🥰 az kaldı ama en fazla 1 ay sonra bizlerde hissedeceZ inşallah
kyn52 prenses34_ evet belli fetal dna yaptırmıştım onda öğrendik erkek 🫣sizin belli mi özele mi devlete mi gidiyorsunuz