prenses34_ kyn52 olmasam nolcak 🤷🏻♀️ mecbur olunca gidiliyor özele güç mü yeter 😌 ama çok şükür şimdiki doktorum iyi gibi iki kere gittim daha bakalım inşallah böyle gider de değiştirmem Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın 🤲🏻
RyaTrmn59 Su kabağı 25 +5 oldukkk oğlum olucak ikinci gebelik benim Esenyurt yeni hayat hastanesi ne gidiyroum ben
RyaTrmn59 Kadererol55 ayy aynı haftayiz cinsiyet belli mi sizin benim oğlum olucak Allah nasip ederse
Beren_24 prenses34_ kızımız olacak inşallah 💖 ilk erkek dedi doktorumuz ama kızmış 🙈 teşekkür ederiz sizinde inşallah 🙏🏼
prenses34_ Beren_24 ayyy aynı durumu yaşamayı istiyorum gerçekten 🙈 banada erkek dedi 10 gün sonra randevu dört gözle bekliyorum 🥰
prenses34_ Beren_24 14+4 de tahminde bulundu ama bacak arasına bakarak söylemedi yapısına göre söyledi 17 haftada gel kesin söylerim dedi 😊 ayn 25de randevu tam 17 olucaz inşallah
Beren_24 prenses34_ bana da 13+2 de erkek dedi 15+1 de kız kesin dedi bana kordonu görmüş olabilirim dedi. Gönlümüzden geçen oldu inşallah sizinde gönlünüzden geçen sağlıklı bir şekilde sizinle olur ❤️ benim de ultrasonu gören erkek diyordu şaşırttı herkesi 🙈
prenses34_ Beren_24 sağlıkla gelsin prenses 😍 darası bana inşallah amin🤲🙏 evet bnm ultrasona da erkek denildi burada göstermiştim instagram sayfasında cinsiyet sayfası da erkek dedi bakalım bekleyip görecez😊