Eyllo prenses34_ ❤️🧿💐 amin canım sende sağlıkla kucağına al inşallah, benimki kendini göstermiyor hep saklanıyor yarın sabah kontrolüm var kıza benzetildi ama inşallah yarın netleşir 😍❤️
kyn52 prenses34_ sağolun detaylı ultrason da görürsünüz bende özele gidiyordum devlete gidiyorum artık hangi hastaneye gidiyorsunuz 🥹
prenses34_ kyn52 evet bu ay sonu net bir şekilde söylerim dedi doktorumuz ama ben yine detaylıyı da beklicem 😊 normal devlet hastanesi cnm ilçemize bağlı olan
prenses34_ mevamam evet kız çocuklarına hayranım hem erkeğe göre kıyafetleri daha çeşit cicili bicili bayılıyorum kız kıyafetlerine 🥺 bakalım nasip kısmet tabi seviliyor sevilmezmi erkek ola sevmeyecek miyim hala başımın üstünde yeri kalbimde ayeı yeri olacak 😊 hele bi doğsun büyüsün de bakalım şuan 4 fazla gibime geliyor 😅😂😂
prenses34_ Ayy kızlar yorumlarınız birikmiş herbirinize cvp vermk isterdim ama telefon donuyor bnm 🙈😅
prenses34_ Yazan herkese öncelikle postuma geldikleri için teşekkür ederim😘💕 hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏻 Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin hepinizi seviyorum hayırlı akşamlar diliyorum herkese 😍🌸
prenses34_ Yazan herkese öncelikle postuma geldikleri için teşekkür ederim😘💕 hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏻 Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin hepinizi seviyorum hayırlı akşamlar diliyorum herkese 😍🌸