minikmucizemm__ Kizlarrrr bakar mısınız 24+ 3 haftalık hamileyim 4 gündür sol kalça da ve hemen üst sırtımda ağırı var normal mi yoksa sizlerde de oluyor mu ?
QueenBahar_ minikmucizemm__ Gebe kaldigim günden beridir sırt kalça ağrısı yaşıyorum bazen uzaninca sırtım tutuluyor 17+4 dum
Burcak61 minikmucizemm__ magnezyum kullanın ağrılara iyi geliyor bana ilk magnorm diye bişe yazdılar yetmedi şimdi magnifem verdi doktor günde iki tane ağrılar gidince daha da enerjik oldum. 27+0 ım bende
firdevsbl minikmucizemm__ benimde kız ve o haftalarda tamda senin gibi kalçamin solu çok ağrıyordu 1 ay kadar sürdü geçti şuan 35 haftaligim
minikmucizemm__ 3boysmom Y-a-s-e-m-i-n asellim143_ kızlar çok oturmaktan da olmasın vallahi hiç bişey yapamıyorum gid gide daha kötüleşiyor çalıştığım yerde ful oturuyorum oturmak zorundayim ondan oldu diye düşünüyorum bilmiyorum ya
mevamam asellim143_ benim de kalçam belim kasıklarım hamileliğim başından beri ağrıyor 5+6 dayım cinsiyetle alakası olabiliyor mu ? Kızım da hiç yaşamamıştım
Y-a-s-e-m-i-n Bende aynı durumdayım 23+4 üm. Dün çok ayakta kalınca kalça ağrısından duramadım. Dr a danışarak magnezyum başlıyorum bugün
3boysmom minikmucizemm__ evet büyük ihtimalle devletin verdikleride var çünkü. 18.haftada falan başlamak en rahatı. cünkü o haftalarda ağrılar artıyor magnezyumla tak diye kesildi benim
minikmucizemm__ QueenBahar_ QueenBahar_ ya çok zor bir gebelik geçirmedim yani fena değildi ama şuan 5 gündür kalça ağrısı ile cebellesiyorum ayın 20 sinde kontrolüm var görüneceğim bakalım neymiş size de geçmiş olsun
3boysmom minikmucizemm__ bende ağrılarımdan bahsedince vermişti canım. ama valla aynı ağrıları çekiyodum sol kalçamdan ağrı giriyodu yatarken bile ağırıyodu bazen
mevamam asellim143_ artılarımın sebebi belli oldu canım düşük riskinden dolayıymış . Kızımda hiç olmamıştı bu şekilde bu sefer çok ağrım vardı acaba erkek farklı mı oluyor ki demiştim ama düşük ihtimalim varmış