Sevval_66 Kızlar Konya Meram tıpta doktor öneriniz var mı? T rahim için gidicem ve tüpte sıvı birikimi şüphesi var. Lütfen bana iyi bir doktor önerin. Başka şehirden gel git yapıcam değsin gelip gittiğime.
Deletedmom_247 Sevval_66 sadece meram mı istiyorsunuz hani özel hastane falan istemez misiniz? ben konyadayım ama maalesef devletteki hiçbir doktoru bilmiyorum. En azından üste çıksın. Meram da sadece ali acar ı biliyorum ama artık onunda yaşlandığını biliyorum eskisi kadar iyi değil.
Sevval_66 Deletedmom_247 özele bütçem yok maalesef. Meram tıp kapsamlı bir hastane diye biliyorum o yüzden hem de maddi konulardan dolayı düşünüyorum orayı
Gzmgz Sevval_66 Ali acar( hastaneden randevu alamıyorsunuz özel muayenehanesi var ordan randevu almanız gerekir. ) Emine türen demir(özel muayene kısmından randevu alıyorsunuz normal polikinlikten çıkmayabilir. Randevusu hemen doluyor her gün kontrol etmenizde fayda var
Gzmgz Sevval_66 özel polikinlik fiyatı Emine hoca için hastaneden alınan için söylüyorum: 500-600 tl civarı. Ali acarın fiyatı özel muayenehane 3000
Dry94_ Sevval_66 kendi kliniğinde canım meram tıp ta randevu alamıyosum zaten kliğinine gidiyosun ordan randevu alıyosun orda muayene oluyosun eğer gerek görürse mudahale edeceği bi durum olursa hastaneye çağırıyo kan testlerini haatanede yaptırıyo felan
Dry94_ Sevval_66 rica ederim benim doktorum o o yüzden bu kadar detaylı biliyorum. Rabbim yüzüne gülsün ❤️
Fuunndaaa Meramda halis Özdemir diye bir perinatoloji uzmanı doktor varmış özel muayenehanesi olan onu çok öneriyorlar
nuriyegcl Emine hanıma gidiyorum ben gayet ilgili her detayı anlatıyor tatlı biri doğumu da orada Emine hanımla yapmayı düşünüyorum