Kızlar 2 gün önce doktora gittim. 37. Haftandayım. Ama giderken sabah erkenden gittik , düzgünce kahvaltı yapmamıştım. Zaten 5 ten beri uyuyamıyordum , muayene olurum çıkarım eve gelir bi şeyler yerim diye düşünmüştüm , bi tek sabah 6 gibi ayran içtim , bi o.
Oraya gittik muayene oldum, ntsye girmeden de eşim meyve suyu getirdi içtim. Sonra ntsde bir tane yalancı sancım çıktı, aslında o ana kadar bi sıkıntım kasılmam yoktu, resmen oradaki kadın sıkınca karnımı nts için ondan bebek kasıldı gibi hissettim. Sonra yalancı mı değil mi anlamak için serum verdiler, ama serum 1 saat bitmek bilmedi. Tekrar girdim ntsye , hiç sancı çıkmadı yalancıymış dedi doktor. Ama bu sefer de bebeğin kalp atışlarını beğenmedi. Bu arada ben de acıktıkça acıkıyorum çünkü eve gidemiyoruz. Tansiyonumu ölçtüler 8 e 5 çıktı. Doktora da söyledik. Bu arada baktım , bebeğin kalp atışları düşük değil , 120 ila 130 arası ama hep aynı. Ama düz çizgiye sevmiyoruz falan diyor ntsde , tansiyonumu da söyledik çok oralı olmadı. Ben 3. Ye girdim ntsye yine aynı çıktı, bebeğim de uyuyordu o an fark ettim hareket yok. Normalde hep hareket olur , o an uyuyor anladım yani. İşte salak gibi bi şeyler yiyim diye de aklıma gelmedi.
- Nts de de aynı çıkınca kalp atışları. Doktor bizi devlet hastanesine yönlendirdi, işte bi gidin yatış verirler belki falan diye biz bi telaşlandık , noldu doğuruyor muyum diye. Neyse gittik devlet hastanesine , giderken de tatlı falan yedim bebek hareketlendi, ntsye girdim allahtan yarım saatten fazla baktılar bi sorun var mı diye , bebeğin hareketleri çok iyiydi sancı falan yoktu ve kalp atışları da normaldi. Sorun olmadan eve geldik ama gelene kadar yorgunluktan bittik. Çünkü sabah 9 da çıktık öğleden sonra 3 te geldik.
Bence tansiyonum düştü diye böyle bi şey oldu. Artık doktora gitmek istemiyorum Nts diyince sinirim bozuluyor, bebeğimin hareketlerini hissediyorum hep var. Yani 2 haftaya sezeryan tarihim var zaten, sizce birkaç kere daha gitmeme gerek var mı bu son süreçte, doktor bizi yoruyor zaten ağırlaştım iyice , bebeğimin kalp atışlarını takip etmeme gerekir mi kafam çok karışık