Hanımlar 2 kızım var büyük Aralık sonunda 4 yaşına girecek küçükde Ekim sonunda 2 yaşına girecek küçük kızım 9-10 aylıkken anne baba mama dede gel vs konuşuyordu aynina uygun kelimelerde sorun yoktu. Sonradan sustu. Şimdi gün boyunca hiç bişey söylemiyor. Sadece düştüğünde canı acidiginda anne anne diyip yanına geliyor. Tam anne kelimesi çıkıyor ağzından yani devamli söylüyormus gibi harfleri tam oturtarak.
Sabah uyandiktann akşama kadar ablasiiyla çok guzell oynuyorlar. Oyuncaklarii genelde labirent yapboz ustuste yada içiçe geçmeli objelerden olusuyor ablasıyla birllikte bazen tek güzel yapıyor. Herşeyi anlıyor. Misal çiş yapinca kendi gidip bezini ıslak mendilini getirir. Ev çok sıcak olunca klimannin kumandasindan klimayı açar. Ekran izlemeye konusunda iki çocuğunda tableti var izliyorlar ama çok düşkün değiller. YouTube kids yüklü tabletlere biraz izleyip sıkılıyorlar tekrar oyun oynamaya başlıyorlar. Körebe, saklambaç, yakalmacilik ve ablası ne derse hemen o oyuna başlıyorlar.kisacasi gelişimi hakkında bı gerilik olduğunu düşünmüyorum fiziksel olarak da çok iyi
Konuşmasi için zaman mi tanımalıyim yoksa bı yardim almam gerekir mi bı akıl verin bana