Sibel18 Çarşamba günü kan verdim Beta 17 çıktı. Bugün yine kan verdim bakalım artmışmı. Acaba test yaptım test negatif çıktı nedendir acaba kızlar başına gelen varmı ?
Deletedmom_297 Sibel18 betaya göre hanilesiniz düşmüş mü artmış mı bugün belli olur eğer düştüyse testlerde çıkabilir
Busraaaakkk Sibel18 test hassasiyeti düşük olabilir kanda daha erken çıkıyor o yüzden kan sonucunuzu dikkate alın bence
halitefe Sibel18 17 çıkan betayı test algılamaz baya daha yükselmesi lazım siz iki günde bir kan verip en az yüzde 60 artıp artmadığına bakın
rabiiiij beta idrara geçmemiş henüz çok küçük bebeğiniz önemli olan bugünkü kan sonucunun iki kat artmış olması
Sibel18 halitefe öylemi acaba bende anlam veremedim bi türlü ama . Çoğu kişi bende düşük öğrendm ama testte de çıktı falan dedi kafam karıştı
halitefe Sibel18 imkansız bu değer erken gebelik testinde bile çıkmaz siz acaba mı falan demeyin doktora gidin direk
Sibel18 Kan sonucum 314 çıktı. Dr gittim yarın tekrar ver kan cuma günü gel tekrar dedi. İnşallah hayırlısıyla keseyi görürüm