Mavimavi321 Kızlar selam 3 cm açıklıkla eve giden oldu mu sancı giderici hap verilerek, cuma gününden beri hastanedeyim açıklıkta ilerleme yok şuan ama alttan muayene oldukça ağrım oluyor biraz doktor da gitmek istersen gidebilirsin dedi var mı başına gelen
Busraaaakkk Mavimavi321 ablamda cuma günü aynı şey oldu. Evde bekledi ama açıklığı artmadı sancısı da yoktu bu açıklıkta. Hastanede bolca yürüyüş yaptırdılar o şekilde 5 cm kadar açıldı. Daha sonra suni sancı ile desteklediler doğum gerçekleşti
Mavimavi321 Busraaaakkk benim zaten şuanda doğum engellenmeye çalışılıyor haftası erken olduğu için sancım biraz oluyor ama onuda hapla durduruyorlar hastanede sürekli muayene ettikleri için ağrım çıkıyor o yüzden eve gitmek istiyorum doktor da çıkabilirsin perşembe kontrole gel dedi
Mavimavi321 iremb12 ay doğurdum canım 38. Haftada postu açtığımda 36 haftadaydım durdu çok şükür yani vaktinde geldi minnoşum küvöze falan girmedi zaten ilk başta ciğer geliştirici vurmuşlardı 2 aylık olduk bilee inşallah seninde sürecin sağlıklı geçmiştir 🤲🏻🤲🏻❤️