Yeenniannee Hanımlar dün atv safari yaptım yaklaşık yarım saat baya sarsıldım 6.5 aylık hamileyim bişey mi olur mu sizce baya tedirginim
Selim_Alparslan Yeenniannee İyi cesaret valla 👏 Ben araba kullandığımda bile korkuyorum çukurlar sarsınca🫣 Hangi akla uyup yaptınız inşallah bir şey olmamıştır.
Powerpuff23 Yeenniannee Ben merdivenden inerken bile aman yanlış hareket yapmıyayım diye aklım çıkarak iniyorum helal olsun 😅👏🏻 umarım bir şey olmaz ama bile bile lades yapmak sizin ki
020525 Yeenniannee cesaretinizi maşallah ben araba kullanmayı bıraktım 28 haftamdan sonra. Hareketlerini takip edin. Rahim korunaklı bir yer ama.ne kadar sallandiniz bilemiyorum
asil15 Yeenniannee korkma canm hiç bir şey olmaz zaten ne kadar sakinirsak o kadar çok şey oluyor.ben biraktim sakinmayi şuan 2 aylik gebegim doktora sordum motorsiklete biniyoruz sıkıntı olurmu hiç bir şey olmaz dedi aslında doğru eskiden kadınlar traktöre bitermiş düşünün nasıl sarstigini cokda sağlıklı çocuklar dogurmuslar bizler ise hep sakiniyoruz o yüzden kötü şeyler yaşıyoruz.ara ara lekelenme yaşadığım halde doktor ağır kaldırmak dışında normal hayatına devam et dedi.sende korkma hiç birsey olmaz Allahin izniyle
Yeenniannee Selim_Alparslan Tatile çıktık eşimle o çok isteyince kıramadım engebeli yollar olduğunu bilmiyorduk inemedim de sonradan
Yeenniannee penbe_karisi öyle tekmesini hissetmedim ama dün sırt üstü yatıp elimle dokununca hareket geçişlerini hissettim
Yeenniannee penbe_karisi şuan muğladayım randevu yok acaba acile gitsem orda kalp atışına falan bakarlar mı ?
Selim_Alparslan Yeenniannee Eşiniz mi istedi yani 🫨 Hareket hissediyor musunuz? Bir doktora görünün bence inşallah bebek iyidir.
Yeenniannee Selim_Alparslan Dediğim gibi biz normal düz yolda sürücez sanıyorduk biraz ilerledikten sonra orman yoluna girdik Baya engebeliydi yollar dünden beri ağrım yok ama öyle tekmesini de hissetmedim elimle bastırınca hareket hissettim
annabellee Safari adı üstünde nasıl düzlük bir yolda gitmeyi hayal edebildiniz bilemedim bencede ani sarsılmalardan kendinizi koruyun ilk gebeliğinizse 4 buçuk aya kadar ilişki bile riskli diyor doktorum sizinki şaka gibi olay Allaha emanet yaşıyorsunuz 😂
asil15 Yeenniannee yabancı kadınlara bakın ne kadar ağır sporlar yapıp tosun gibi çocuklar doğuruyorlar ama biz sakina sakina ikibucuk 3 kilo doguramiyoruz
Ozuzun Yeenniannee bence korkmayın sancı kanama vs.yaşamadıysanız allahın izniyle bişey olmaz. Ben de 18haftalıkken mısırda at arabasına bindim bilmiyordum böyle sarsacağını ama çöl olduğu için o kadar sarsıntılıydı ki çok korktum. Benişimin hareketlerini hep hissettim diğer günler. Tatilden dönünce hemen gittim kontrole çok şükür hiçbir sıkıntı yok
asil15 Elilar2225 gerçekten öyle bazen kendimede çok kızıyorum niye saçma sapan şeyler düşünüyorum diye aslında hep burdan ekliyoruz ama işte çok da güzel dostlar var vazgeçemiyoruz.bende çok korkuyorum her anne gibi ama öylede olup hamileligimi ne kendime nede bebeğime zehir etmek istemiyorum güzel düşüncemki güzellikler versin Allah. Diger gebeligimde hep olumsuz düşün düşün kötüyü çağırdım dusuk oldu biliyorum Allahdan geldi ama ben çağırdım kötüyü şuan bebeğim çok küçük iyimi kötümü bilmiyorum ama sadece bebeğime güveniyorum ve inanıyorum.biraz uzun oldu kusura bakmayın Elilar2225
Elilar2225 asil15 yok ne kusuru her lafınızda haklısınız. Ben de ilk bebeğimi kaybettim sonra hamileliğimde o kadar hassastım ki hiçbir problem olmadığı halde yatardım hep. Şimdi ki hamileliğimde ise ağrılar fazla ama hep ayakta iş güç.