rmysayldrm Benimde son 21 günüm kaldı inşallah zamanında gelir oğluşum şuanlık normal görünüyor ama bekliycez bakalım herkese ağrısız acısız doğumlar dilerim inşallah 🌸
Ruruu a-a-my-h_dmr ne tatli tevafuk bizim cinsiyetimiz kiz cok sukur 💖 sizinki ne ☺️ yok Konyada yasamiyorum ama birkac ayligina burdayim aslinda yurt disinda yasiyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz bu surecte ☺️
a-a-my-h_dmr Ruruu Aynen😍 Maşallah Rabbim size bağışlasın, benim de 3. oğluşum olacak Allah izin verirse🤭 Ben Şehir Hastahanesine gidiyorum Sevcan Hoca’ya gidiyorum ama bu defa ona bulamayınca Özlem Hanım’a aldım baya memnun kalan olmuş 🌿
Elifsemra a-a-my-h_dmr bende şehir Hastanesi’ne gidiyorum Hafize Zehra İnal çok iyi ilgilendiği söylenemez
Ruruu a-a-my-h_dmr amin 🤍 size de masallah saglikla kavusun insallah 🥰 sevcan hocaya ben de birkac kere gittim ama hep asistanlari vardi kendisini hic gormedim sizde de oyle mi oluyor?
buseay26 Sude346 benim göbeğim kendimce büyük ama herkes küçük olduğunu iddia ediyor ve gördüğüm çoğu insan bana göre çok büyük gobeklere sahip 😬 sadece yatıp kalkmak acı verici ve bebeğim hem aşağıdan hem yukarıdan durmadan bastırıyor ve hala hareketleri masallah aşırı fazla 😬
a-a-my-h_dmr Ruruu Âmin🌿 teşekkür ederim ❤️ Ben gittiğimde kendisi vardı çok güzel ilgilendi çok memnun kaldım
Ruruu a-a-my-h_dmr cok sevindim sizin adiniza ben sehir hastanesinden cogunlukla uzgun cikiyorum guzel mualele goremiyorum pek 🥹