zynrn Erken doğum riskim hep vardı dünde ağrım olunca hastane gittim ve rahim ağzı uzunluğu 18 ölçtüler doğumda olabilir dediler doktoru bekliyorum şimdilik böyle olupta uzayan var mı rahim ağzının
imcakir zynrn hafta ilerledikçe kısalması normal değil mi peki bu haftalarda kaç olması gerekiyormuş? İnşallah öyle bir şey olmaz 🙏🏻bol bol yat dinlen, böyle olup hatta daha küçük haftalar da zamanında doğuran çok okudum
imcakir zynrn hafta ilerledikçe kısalması normal değil mi peki bu haftalarda kaç olması gerekiyormuş? İnşallah öyle bir şey olmaz 🙏🏻bol bol yat dinlen, böyle olup hatta daha küçük haftalar da zamanında doğuran çok okudum
zynrn imcakir geldi 3 cm açılma var ve rahimde yumuşama var doktor dedi son günlerin daha bu akşam bile dogurabilirsin hayırlısı artık kabullendim ben
imcakir zynrn aaa hiç böyle bir şey beklemiyordum ya Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de üzülme 🤲🏻🌸
imcakir Bu erken doğum riskinin tek sebebi plesantanjn rahmine yakın olması mı, bundan mı tetiklenmiş
imcakir zynrn hayırlısı olsun 🙏🏻 Ciğer geliştirici de olmuşsun sağ Salim alırsın kucağına inşallah 🤲🏻❤️
zynrn Cans__ hastanede yatıyorum hala canım rahimde yumuşama varmış dedi doktor öyle bekliyoruz artık
zynrn Cans__ yok bu sabah doktor geldi tedaviyi kesiyoruz dedi dogacaksa doğsun bebekler iyi durumda dediler öyle boş yatıyorum burda
S-nss zynrn moralini yüksek tutmaya çalış inşallah bebeklerin biraz daha dayanır. Ama şimdi doğsalar bile allahın izniyle sağlıklı olacaklar 🥹🤲
Cans__ zynrn anladım belki de rahim ağzınız evde dinlenirken uzuyacak biraz daha duracaklar hiç belli olmaz canım