Ezgi3545 İsimin çocuğa verdiği karakteri de çok önemsiyorum ama popüler olması bazen beni soğutuyor, ilk duyulduğunda da alımlı olmasını istiyorum sizce hangisi? Bi de çevrenizde bu ismi taşıyan var mı varsa nasıl karakterler?
kimchikimdi Ezgi3545 İki isim koyma ihtimaliniz varsa, Asil Tuna cok hos bence ama tabi tek isimse Asil daha iyi gibi🎀
Aselimm2 Ezgi3545 valla benimde eşim babasının ismini koymada ısrarcı olunca iki isim koymak zorunda kaldım. Asil Kemal olacak olacak büyük ihtimalle bizim de. Kızımın ismi de Asel uyumlu olur die asil düşündüm başta çok güzel geliyordu kulağıma ama şuan çok koyan var ama başka bisey de aklıma gelmiyor
Annelikyolundabiri Ezgi3545 asil ismini bi ben sevmiyorum galiba 😬 çevremde evcil hayvanlarına bu ismi verenler var. İnsan isminden önce köpekte duyunca bir tuhaf geliyor
Ezgi3545 Gokturkmom_ nesi daha iyi sizce ya çook kararsızız asil sanki herkeste var artık aşırı yaygın bi isim oldu. Tuna da sanki içine kapanık ama alımlı bi his veriyor bilemedim 🤷🏻♀️ 😅
Gokturkmom_ Ezgi3545 Benim oğlumun ismi Göktürk eşim çok istiyordu bende neden bilmem Asil ismini çok istiyordum çok beğeniyorum
kimchikimdi Ezgi3545 Hayır aslında gerçekten kötü değil. Sadece ben kendimi Asil ismine daha yakın gördüm bence ikisi de soylemi cok hoş💖
Ezgi3545 kimchikimdi yeşekkür ederiim 🥰💕 tuna unisex bi isim sizce kız ismini mi daha çok andırıyor erkek mi?
Ezgi3545 Aselimm2 dimi asil çok var sanki. Karakterleri nasıl acaba asil isimli çocukların genelde güzel şeyler duydum ben 🙏🏻
Aselimm2 Ezgi3545 karakter olarak hiç bilmiyorum ama çok hoş geliyor bana bilmiyorum. Hem söylerken hem anlamı asil yani😅