Deletedmom_787 nerm629_ çok düzenli değil maalesef geçen ay 26 gün sürdü genelde 26/30 gün arası gibi
nerm629_ maco61 bende çok istiyorum bi oğlum olsun Allahım nasip ederse iki tane kızım var eğer oğlunuz olursa adetten itibaren kacinci gün iliski oldu yazarmisinjz
maco61 nerm629_ tamam ben bi yöntem uyguladım tabi önce Rabbimin izni ile eğer olursa sana yazarım. İnşallah olur ikimizinde birbirimize dua edelim 😍
hemsireblog1 Deletedmom_787 ya valla heyecanınızı anlıyorum da yapmayın cidden çok tuhaf durumlar bunlar. Önce sağlıklı olsun yeterli deyip sonra içimizden bir şey illaki geçiyor diyoruz. Valla yapmayın. Ben kendim korkarak acaba erkek mi diye düşünüp kız olduğunu öğrendiğimden beri bebeğim de garip garip ufak sıkıntılar çıktı. Kabuk doldurmayan şeylerdi ama süreç yordu bizi. Cidden salalım şu bebekleri ya. Kendimi de dahil ediyorum. Ki cinsiyeti cidden sadece sperm belirliyor yani. Eşinizden ne geçerse o geliyor. Bunun astrolojiyle ne alakası var. Üst üste kızı ya da oğlu olanlar hep bu zamanları mı denk getirmiş
Aysecan0335 Daha saçma ne görebilirim diyordum ki bu post karşıma çıktı ya iyimisiniz ne gökyüzü ne astrologu azcık biyoloji bilgisi olan bu işlerin böyle olmadıgını bilir zaten. Sağlıklı olması için dua edin kız erkek ne fark eder ki
Deletedmom_787 nerm629_ uygulama kullanıyorum ama gösterdiği ovulasyon günleri doğru çıkmıyor bende teste başladım testte de pik göremedim
nerm629_ Deletedmom_787 benim geçen aylar düzenli oluyodum bu ayy 4gun önce adet oldum şuan reglimin 2 günü bu ay ki döngüm 27 gün sürmüş
maco61 Deletedmom_787 tamam yazarım dua edin lütfen tutsun bu ay bat 30 agustos🥺 bir kızım var birde oğlum olsun Allahım nasip etsin gönlümüzdekini hayırla güzelliklerle
maco61 nerm629_ aminn aminnn. Salihlerden bir salih erkek evlat nasip etsin Rabbim. Bir kızım var Onada sağlık sıhhat huzur mutluluk versin onuda çok seviyorum o benim dünyam birde erkek olsa evlaadım çok isterim
Deletedmom_787 nerm629_ benimde geçen ay 26 gündü döngüm bu ay nolur bilmiyorum pik göremedim gibi nerdeyse her günü değerlendirdik ama nasipte varsa olcak inşallah 💕🌸🙏🏻
Deletedmom_787 maco61 her şey gönlünüzce olsun inşallah sizde bana dua edin bende çok istiyorum allah nasip ederse ilk bebeğimiz olcak 🌸🥺💕🙏🏻
efnanhiraa maco61 Allah gönlüne göre versin canım fakat cinsiyeti erkek belirler dilerim sağlıklı bir oğlun olur