AysuPolat gamzekrns normalde minik ayak parmaklı kız doğacaktı 27 Ağustos ta ama erken davrandı inşallah iyi olur sağlıklı olur sizin haftanız kaç idi
AysuPolat gamzekrns emin olun hiç pişman olmayacaksınız inanınki öyle ilgili alakalı ki hepsi 10 tane doğursam gene orayı seçerim
ABusraaaa AysuPolat ya öneriyor musunuz orayı bende ya şehir ya namık kemal düşünüyorum sezeryan olacağım şuan çorlu devlette devam ediyorum ama doğum için nerde yapcagim konusunda kararsızım.
AysuPolat gamzekrns bende gebelik sarılığı oldum bugün bir test verdim devlet yapmadığı için özelde cuma cıkıcak doktor test sonucuna göre hemen sezeryan yapabiliriz dedi 35+3 te yim ben şuan
AysuPolat gamzekrns ben teşekkür ederim ne demek inşallah sağlıklı ve huzurlu bir gebelik geçirirsiniz
AysuPolat gamzekrns sonıclarom iyi çıktı gebelik hormonuna alerjim çıktı dermptoloji pupp tesisi koydu vitamınlere filan alerji yapmış kanım bebeğimizde çok iyi şükür
AysuPolat ABusraaaa ben de sezeryan olucagım Namık Kemal’de olucagım öneriyorum kendim de oraya gidiyorum gerçekten sağlık konusunda eksiksiz bir hastane
myangelson gamzekrns Allah razı olsun. Rabb’im herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin🤲🏻