busramm233142 2 gün önce doktora cinsiyet için gittim cinsiyeti öğrendim fakat doktor kafa tası mı omurilik mi orda sıvı birikimi olmuş dedi üzüldüm tam anlayamadım peritonoloji bölümüne yönlendirdim o bölüme giden var mı acaba
bkb35 busramm233142 o bölüm riskli gebelik uzmanının ilgilendiği yer. Sizin için en doğru kararı verecektir
Bsrkst busramm233142 perinanatoji genellikle riskli gebelik gruplarına bakan bir ya da bebeği daha ayrıntılı inceleyen bir biölüm. Doktorunun böyle söylemesi kesin bir sey olduğu anlamına gelmiyor. O yüzden şu an ihtimaller üzerinden kendini ve bebeğini strese sokma. Yine de bir uzmana görün aklında kalmasın. Ayrıca parlaklık olup geçen, sivi olup sonra kaybolan bir sürü gebelik gördüm. Canını sikma
busramm233142 İnşallah kızlar gelip geçici bir şeydir çok kafama takıyorum 21 Ağustos da randevum var bebekte ne gibi bir.hastalık cıkma olasılığı var bilen var mi
Tazeanne2016 Tam olarak doktorun tanıyı koymamış şimdiden üzme kendini , daha detaylı incelenince ne diyecekler önemli olan bu, inşallah sağlıkla gelir