beybish ferdanne Hayır yok yarın randevum var kalp atışı duyulur diyr tahmin ediyorum göğüs hassasiyeti var hafif kasık ağrıları oluyor baş ağrısı
nahleveya ferdanne 7+5 lekelenme yok ama progestan kullanıyorum önlem amaçlı göğüslerde hassasiyet var hafif sırt ağrım var birde diş ağrısı başladı malesef 🩷
melisaemirhan ferdanne 7+3 üm iki gün önce kahverengi lekelenme yaşadım ve direk doktora gittim herşeyin normal olduğunu söyledi böyle lekelenmeler kan harici normalmiş ilaç vermeyede gerek duymadı
ferdanne Benim kalp atısı duyuldu fakat lekeler geçmiyor progestana rağmen özellikle sabahları oluyor birazcık
htcbs ferdanne lekelenmeleriniz hangi renk oluyor doktorunuz ne dedi ben de 2 gündür yaşıyorum da cuma kontrolüm var
ferdanne @nahleveya progestanı vajinal mi alıyorsunuz yoksa normal ilaç gibi yutuyor musunuz bide günde kaç kez
ferdanne @htcbs benim açık pembe renk oluyor doktor kese büyüdükçe o kanı atar arada dedi korkma dedi ama ben yine de endişeleniyorum
htcbs Ben 6 haftalığım daha dün kahverengi bir kere olmak üzere geldi bugün de koyu kırmızı gibi geldi ama hiç ağrım falan olmadı ben de çok endişelendim hastaneye gitmemek için zor tuttum kendimi
ferdanne @htcbs bana doktor kahverengi ve pembe lekeden korkma dedi kırmızı olsa kork dedi. Progestan alınca zaten hemen gidiyor gidin ihmal etmeyin