Eylulaytiss Arkadaşlar 26 haftalık gebeyim bugün gün boyu karnım aşırı sertti ve nefes almakta zorlanıyorum sol tarafım da kasılma çok oluyor normal mi aşırı sertlik var ama lütfen acil cevap verin
0Berfin0 Eylulaytiss ben de 23 haftalığım benim de karnım bir anda sertleşiyor doktora sordum çok ayakta kalma ve suyu bol iç dedi
Burcak61 Eylulaytiss 26+3 üm kızım bugün hareketli Ama sağ tarafımda dokununca da hissedebiliyorum yürürken canım acıyor bende idrar yolu enfeksiyonu var acaba o yüzden mi bugün böyle oldu bende anlamadım doktor antibiyotik verdi mecburen kullanıyorum antibiyotik mu böyle sertleşme yaptı ki anlamadım gitti 🤷♀️
Nrbanu Gun içinde bende yaşıyorum doktorum 3 4kez olması normal demişti yinede doktora gitmenizi tavsiye ederim
Eylulaytiss 0Berfin0 iki gündür aşırı sert asla yumusamiyo çok su icmeme rağmen yarın gidicem Allah izin verirse Rabbim şifa versin size de ❤️
0Berfin0 Eylulaytiss yumuşamıyo diye düşündükçe daha da yumuşamıyo inan bu bebeler bizi düşünmekten deli edecek 😂 Rabbim hepimize vaktinde sağlıklı bi şekilde doğurmayı nasip etsin 🌸