Gulay123 Kızlar ben normal doğum yapmak istiyorum Denizli’de yaşıyorum epidural almak istiyorum var mı Denizli’de bu şekilde doğum yapacak olan doktorunuz kim ???
Arminannesi Gulay123 eşim yanımda olsun istiyorum hamileliğim boyunca sadece 4 gün görebildi beni en azından Doğumda benle olsun istiyorum tabi doktorda ben sana normal doğurtcam diye tutturdu nasıl yapcam bilmiyorum karmaşık duygulardayım
Sulesultan Ben de aynı durumdayım doktoru iknaya uğraşıyoruz resmen ve kendimi zorunlu hissettikçe korkularım daha da arttı bu saatten sonra doktor aramak da istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum
Arminannesi Gulay123 ondan değil kuzum girer tabi ki ama normal Doğumun zamanı belli olmadığı için eşim istediği zaman gelemez ama sezeryanda tarih belli olduğu için ona göre gelir diye
Sulesultan Arminannesi ben Denizli’de değilim, Kayseri’de gidiyorum sadece aynı durumdayız diye dikkatimi çekti 38+2 deyim bu saatten sonra nerden doktor arayayım ne yapacağım bilmiyprım
Arminannesi Sulesultan ben sırf eşim yanımda olsun diye ısrarcı olacağım 38.hafta içinde izin aldırdım çünkü eşime yapmam derse yapacak bir doktor bulurum valla 😀napiyim
Sulesultan Arminannesi işte bu yüzden çok stresliyim doktor ikna olmuyor ben uyuyamıyorum artık sıkıntıdan stresten, eğer siz kesin kararlıysanız doktor arayışına girin benim gibi beklemeyin