Nagihanbayrktr Yaa beni kimse görmüyor sanırım? Kimse sorduğum sorulara cevap vermiyor? Kızlar 10 haftalık hamileyim devlet hastanesi tercihim. Ama güvenilir güler yüzlü bi bayan doktor arıyorum. Beylikdüzü devlet veya mimarsinan varsa memnun kaldığınız doktor tavsiye alırım 🤚🏻 Esenyurtta oturuyorum yakın olaun istiyorum ❣️
Nurrrrr Nagihanbayrktr Canım orada otursam söylerdim inanki yani devlete de gitmiyorum bilmiyorumda cok yardımcı olmak isterdim hakkını helal et bakıp gecicektim ama icim el vermedi kusura bakma olurmu 😒
Seda5892 Nagihanbayrktr bende Sivas’ta yaşıyorum postun üstte kalsın diye yazıyorum inşallah bile birisi çıkar yardımcı olabileceğim bişeydir diye girdim ama 😓
Ruyam34 Nagihanbayrktr doktorlardan bilgim Yok ama hastane temizliği herşeyi olarak Beylikdüzü devlet diorum odaları falan Harika temizliği herşeyi güzel
Nurrrrr Nagihanbayrktr Cankm ben bir yakınıma sordum Esencan hastanesine gidiyormuş Ahmet beye cok memnun kalmış artık son aylarda doktoru izine falan cıkmış diye hastane değiştirmiş yeni hayat hastanesi Elmira hanıma gitmiş ikisindende memnun kalmış 👍🏻
Nagihanbayrktr Nurrrrr Allah razı olsun şu mesaja cevap verilmesi bile birşey benim için🥰çok teşekkür ederim yinede🙏🏻
Nagihanbayrktr Seda5892 yinede çok iyisiniz Allah razı olsun ❣️ Gerçekten kaç gündür yazıyorum kimse cevap yazmıyorum ve istanbulun yabancısıyım hiçbirşeyde bilmiyorum 😔
Seda5892 Nagihanbayrktr beylik düzü devlette Zeynep Yıldırım diye birisi varmış ilgiliymiş öyle yazmışlar canım 😂
Nagihanbayrktr Seda5892 paylaşım olmuş ama adam akıllı cevap veren olmamış o giden doktoru önermişler hep🤔
Seda5892 Nagihanbayrktr esra Baypars mı ne öyle bir doktorda varmış sanırım 😂 biri çok ilgiliydi yazmış 😂😂 orda bir tek sezeryan mı oluyor acaba hiç normal doğum yapana rastlamadım🤨
Seda5892 Nagihanbayrktr valla bende baktım belki gözüme çarpar diye ama işte hiç bilmeyince ancak bu kadarı geldi elimden inşallah bulursun bir doktor kısa zamanda