Eddyy Aiyyy okurken çok mutlu oldum💖 sağlıkla büyütün inşallah darısı bizim başımıza💖 sadece şeyi merak ediyorum hangi duaları okudunuz acaba?
twinboymama Eddyy aminn🌸 ben zaten hafızım, hamileliğimde her gün yusuf suresini, yasini şerif okuyordum, bazen yasini şerifi günde 3-5 kere. meryem suresi doğum sırasında en çok okuduğum.
Baklavaseverim twinboymama MaşAllah çok güzel bir doğum hikayesi ben de hep düşünüyorum acaba bir daha doğumum olsa normal olabilir mi diye umut oldunuz teşekkürler 😍
twinboymama Ilkesmomy aralarında tam 34 ay var, 3 yaş diyebiliriz yani. sizde gönlünüzce kavuşursunuz inşallah 🫶🏽
twinboymama Eyllullu ona göre sizinle aynı fikirde bir doktor bulursanız cok rahat edersiniz. düşünsenize bebeğiniz tam vaktinde kendi istediği şekilde istediği zaman istediği gibi gelecek. bu çok özel
twinboymama _mom01 nasip ksımet her şey dediğiniz gibi. ama çok niyetliyseniz ve imkanınız var ise ebe cavideyle görüşmenizi tavsiye ederim
_mom01 twinboymama evet çok istekliyim ama ebe cavide hangi şehirde ki öyle her şehire geliyor mu ben Adana’da ikamet ediyorum
twinboymama ESLEM16 tşeekkür ederim🫶🏽 kolaylıkla sağ salim kavuşun siz de inşallah. kızımın ismi ayşe zeynep🌸
Aisemom twinboymama Medipol Leyla hanıma gittim diye bir yorumunuzu görmüştüm . Nasıl memnun kaldınız mı? O da ssvd yapıyor ben de denemek istiyorum önerir misiniz?
Hanimeh twinboymama sağlikla buyutun yavrularinizi merak ettigim suyun icinde yapinca buyuk abdest gelmiyor mu oyle mi durumda suyun temzligi nasil sağlanir bide ilk dogumunuzdan kac yil gecti