gunes1992 Selam kızlar kese oluşummzananında cok fena kasıklarım sancılandı adet sancısı gibi şuan kese göründü bebek yok bu kezde. Ama belirtilerim kasık agrım falan gecti normal mi? Her şeyi kafaya takıyorum :( boş kese olursa diye korkuyorum
Mihrasina_ gunes1992 bende öyleyim korkma burda okuduklarımızdan çok etkileniyorum 8-9. Haftada bebek görenler var burda bende keseyi gördüm yarın bebek için gideceğim günlerdir içim içimi yedi ya göremezsem diye ama illaki vardır beta güzel ilerlediyse kesenin şekli güzelse oluşur yolk kesesi oluşmuş mu ?
adarrr gunes1992 bende aynı durumdayım 3 hafta sonra gel dedi. Ama kasık ağrılarım hala devam diyor. Her oturup kalktığımda.
gunes1992 Mihrasina_ yolk kesesinden bahsetmedi sadece kese boş görünüyor oluşabilirde boş gebelikte olabilir dedi bekleyecegiz dedi bende korktum ne yalan söyleyim. Yarın iyi haberlerinizi bekliyorum buraya da yazar mısınız 🥹
gunes1992 Mihrasina_ 26 haziran ilk adet günüm döngüm 32 ama doktorda geç döllenme olabilir dedi bilmiyorum bekliycez artık :/ kese boyutum 7,97 miş
Mihrasina_ gunes1992 gittim bugün alttan görebildiler bebeği ve kalp atışı varmış çok şükür siz ne yaptınız
gunes1992 Mihrasina_ bana bu hafta gel dedi ama ben garanti olsun diye haftaya oazartesi mi gitsem diyorum. Cunku gidip gidip elim boş dönmekten korktum iyice
mrvnrrtrk Ben de aynı şekildeyim sat a göre 6+3 ama betahcg ye göre 5+3 gibi kese göründü ama içi boş içimi bir korku sardı
asil15 mrvnrrtrk acele etme canm geç dollenme olunca 8 9 haftaları buluyor evt regliye göre gebelik hesaplanıyor ama o gün hamile kalamiycagimiza göre sabırlı olmaliyiz
mrvnrrtrk gunes1992 ben biraz bekleyeyim diye düşünüyorum yoksa daha çok korkuyorum olur mu olmaz mı diye