Zeynep3434_ Merhaba kizlar esenler medipolde ipek uzaldı da doğum yapan var mi🙏 yorumlarinizi bekliyorum
Gizem1504 Zeynep3434_ merhaba kendisi uzun zamandan beri orada değil 1 sene olmuştır geleli ben bir kere muayenesine gitmiitim ılımlıydı damla hocaya takipliyim yazan olur yine
nuryoruk Zeynep3434_ Benim arkadaşım 2 doğumunu orada yaptı ve çok memnundu. Hatta ilk başta başka doktora gidiyordu ama kadın sonralara doğru çok ilgisiz davrandı oda ipek hanıma geçti ve iyi ki ondan yaptım dedi 🍀
nuryoruk hhllyyaa Sümeyye Betül Gül ama ben şuan Nihan İlhan hocaya gitmeyi düşünüyorum onun hakkında da güzel şeyler duydum önümüzdeki haftalarda gidicem umarım içime siner 🥰
hhllyyaa Tecrubelianne60 meryem hanımda yeni gelmiş heralde hiç gitmedim kendisine yaklaşımı falan nasıl.ben şuan nihan hanımla ilerliyorum.ipek hanıma 1-2 kere gittim bir kerede burcu hanıma gittim
hhllyyaa nuryoruk kesinlikle nihan hanıma git ben tanışmış olayım diğer doktorları göreyim diye başkasına gidip sonra dönüp dolaşıp ona dönüyorum