tracy Benim bugün yani 10 unda regl olmam gerekiyordu. Bel ağrısı falan çok hafif hissettim ama regl başlamadı. İki test aldım ikisi de negatif. Test yaptığı halde negatif görüp sonradan hamile olduğu anlaşılan var mı?
tracy pamuksekerm aslında takvime göre 27 si diyor. Ama ben akıntımdan falan 23 24 ü gibi düşündüm. Ovulasyon testi yapmıştım 23 ünde koyu çizgiydi. Sonra git gide azalmıştı.
tracy akyuz14 ben de beklemeye karar verdim. Bir yandan belimde çok hafif regl olmadan ağrısı var. Memelerde şişkinlik. Böyle olunca her an regl olacakmışım gibi düşünüyorum
tracy Bugün de aşırı halsizim uykuluyum test de yapmak istemiyorum. Regl olmayı beklicem. Yoksa direkt kan testi
tracy Az önce çok çok açık pembe bir akıntım oldu. Ama bir kere silince geçti. Regl olucam da olamıyor muyum öyle düşünmeye başladım .
tracy Yine negatif . Ama hala regl de olmadım. Arada peçete ile silince aşırı az çok açık pembe akıntı geliyor ama o da anca peçete ile sildiğim zaman . Niye böyle oldu anlamadım. Regl olacaksam olayım artık çok sıkıldım valla
tracy Chat gpt ye göre geç döllenme olduysa şuan yerleşme oluyor olabilirmiş ama o zaman niye sürekli negatif çıkıyor