askn1 Mariam1 allahım inşallah bişeyleri yoktur 🤲🏻 istanbulda hissedildi herkese geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın inşallah🤲🏻
Gokturkmom_ Mariam1 izmirdeyim hissettik ,nasıl aşağıya indiğimi bilemedim bacaklarım tutmadı bi an hemen oğluma koştum
[silindi] Mariam1 Eskişehir’de çok fena sallandı. Kızımın üstüne kapandım kaldım öyle sonra eşim geldi hemen. Yıkım varmış Allah yardımcıları olsun çok zor
Sultiss00 İzmir de fena sallandı mutfağımda tabaklarım kırıldı hep çok korktum rabbim beterinden korusun
Mariam1 Gokturkmom_ çok zor ben 10 ayi önce yakalandım depreme doğum yaptım yeni herkes çıkartmayı çalışıyorlar ben çıkmadım yon bakimda oğlum vardi nasil brakrdim sadece korkumdan serum çıkarmıştım camdan Uzak gitim sanki kıracak gibi oldu
Gencbirannis Tam burada bir arkadaşa yorum yazıyordum oğlumla yakalandık içeri zor girdik apartmana çıkmak istemedim çok sarsıldık Allahım korusun hepimizi
Mariam1 Lamraaa çok sevindim iyi olmanıza Balıkesir de öğrendim deprem ne ama şimdi başka yerdeyim ayilem orda